Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

23 πόλεις αναβαθμίζουν τις βιβλιοθήκες τους


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είχαμε μια πολύωρη συνεργασία με τον Πρωθυπουργό. Τον ενημέρωσα

Αποφυλακίζονται Μιχαλολιάκος και Παππάς

Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματοςΧρήστου Παππά με περιοριστικούς όρους, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, στις 29 Μαρτίου, εισηγούνται στο Συμβούλιο Εφετών οι αρμόδιοι εισαγγελείς.

Με τις προτάσεις τους οι εισαγγελείς

Εντυπωσιακή η ομιλία του κ. Δημηνά για την Οικογενειακή Βία και το Bulling στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

  O Ιδρυτής της Σχολής Γονέων Κατερίνης κ.Δημήτριος Δημηνάς ώς ομιλητής αυτή την φορά, στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης σε μιά έντονα φορτισμένη και συγκινησιακή ατμόσφαιρα ανέπτυξε το θέμα για την Οικογενειακή Βία και το Bulling στο σχολείο. Διάνθισε

Ο Ντράγκι παρουσιάζει την "ενεση" 1,1 τρισ. ευρώ

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει από τη Λευκωσία, όπου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, λεπτομέρειες του ύψους 1,1 τρισεκ. ευρώπρογράμματος ποσοτικής χαλάρωσης (αγοράς ομολόγων), όπως μετέδωσε το πρακτορείοBloomberg

EBRD: Χρηματοδότηση επενδύσεων ως το 2020

Την ένταξη της Ελλάδας στα προγράμματα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης (EBRD) για πέντε χρόνια, ως το τέλος του 2020, ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Τράπεζας ΣιούμαΤσακραμπάρτι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!


Με εισοδηματικά κριτήρια η συμμετοχή στα φάρμακα

Υπέρ της θέσης, η συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα να γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια τάχθηκε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στις πρωινές εκπομπές του Ant1 και του Mega.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!