Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Ποιοι άντρες αρέσουν στις Ελληνίδες

Το πώς επιλέγουμε άνδρες δεν είναι μόνο θέμα γούστου και προτιμήσεων. Γενετήσια ένστικτα, βαθιές ανάγκες ακόμα και η σχέση με τον εαυτό μας μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας!Ποιοι είναι όμως αυτοί που συνήθως οι γυναίκες προτιμούν

...Ένα βιβλίο, 3 ιστορίες, για τη δοκιμασία της ζωής στα χρόνια της κρίσης


Σπίρτζης: Έρχεται μείωση στην τιμή των διοδίων

Τη μείωση της τιμής των διοδίων, με την επέκταση του χρόνου παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων, προαναγγέλλει το Σάββατο σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. 
Όπως εξηγεί ο υπουργός, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επέκταση του χρόνου

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ blogNews


«Μακρινές φωνές» στην 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

"Μακρινές φωνές" (Voces lejanes) λογοτεχνών και των κειμένων τους από την ιβηρική και την ισπανόφωνη λατινοαμερικάνικη κειμενογραφία, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη, από την επόμενη Παρασκευή 7 ως και τις 10 Μαΐου,

Πέθανε η συγγραφέας Ρουθ Ρέντελ

Η βρετανίδα συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Ρουθ Ρέντελ πέθανε σε ηλικία 85 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης της.Η συγγραφέας, η οποία είχε στο ενεργητικό της περισσότερους από 60 τίτλους και έργα της

Ρωμανιάς: Δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την πληρωμή των συντάξεων του Μαΐου, διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και σημειώσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εφαρμόσει τη νομοθετική διάταξη που προβλέπει μειώσεις στις συντάξεις.

Ο κ. Ρωμανιάς σημείωσε

ΑΝΕΛ για τον Γκάουκ: Μια πρώτη δικαίωση…

«Η στήριξη του Προέδρου της Γερμανίας, Γιοάχιμ Γκάουκ, στο ελληνικό αίτημα για την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων συνιστά μια πρώτη δικαίωση για την πατρίδα μας σε ηθικό και πολιτικό επίπεδο. Είναι μια κίνηση υψηλού συμβολισμού με μεγάλο πολιτικό βάθος και περιεχόμενο»

ATHENS HALF MARATHON 2015. ΣΤΙΓΜΕΣ του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Μακρύγιαλο την Κυριακή 3/5/2015 και ώρα 11,00 στο Δημαρχείο Μακρυγιάλου με ομιλήτρια την Βουλευτή Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ).

Στο Δημαρχείο Μακρυγιάλου θα μιλήσει την Κυριακή 3/5/2015 στις 11:00 το πρωί η Βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ).
Θα αναφερθεί στο έργο της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, αλλά και σε σημαντικά θέματα που αφορούν την περιοχή του Μακρυγιάλου και γενικότερα.

ΜΑΝΑ -ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ...5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ