Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Στροφή των γυναικών στους "ζιγκολό"

Συνεχώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός των γυναικών που προτιμούν ή αναγκάζονται να πληρώσουν άνδρες συνοδούς, κυρίως

Τσίπρας: Δεν θα δεχθούμε παράλογες απαιτήσεις

Να καθησυχάσει το εσωκομματικό ακροατήριο επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας  κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έστειλε μηνύματα εντός κι εκτός της χώρας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει τη συμφωνία  χωρίς να υποκύπτει σε παράλογες απαιτήσεις και χωρίς να θίγονται οι κόκκινες γραμμές.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε τη χρήση της χρηματοδοτικής ασφυξίας ως μοχλό

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ.«ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ -ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ»- 55 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.


«ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ  ΠΟΝΟΣ -ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ»
«ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ -ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ»

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Διημερίδας «ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ  ΠΟΝΟΣ -ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εκδήλωση θα διεξαχθεί στη πόλη των Γιαννιτσών  στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  κατά τις ημερομηνίες 22-23 Μαΐου 2015.
Το βλέμμα του λογοτέχνη

Ο συγγραφέας Θανάσης Βαλτινός μάς ξεναγεί στην Αθήνα του.Δεν ξέρω αν όλο αυτό το project θα μπορούσε να είναι πολιτιστικός τουρισμός, είμαι σίγουρη όμως ότι θα έπρεπε να αφορά πρώτα πρώτα τους γηγενείς. Εξηγούμαι: το Public Συντάγματος, σε συνεργασία την Discover Greek Culture, διοργανώνει λογοτεχνικούς περιπάτους. Δηλαδή, ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία στην πόλη, που συνδέθηκαν ή εξακολουθούν να συνδέονται με τη ζωή σημαντικών λογοτεχνών αυτής της χώρας.
«Λογοτεχνικός περίπατος» είναι ο τίτλος αυτής της πρωτοβουλίας και,