Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Το παράδοξο του να πληγώνουμε αυτούς που αγαπάμε, από τον L.Buscaglia

Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν μια αναμφισβήτητη πολυπλοκότητα, με την αγάπη να αποτελεί το βασικό ζητούμενο.

Όσο όμως κι αν αγαπάμε συχνά συμβαίνει

Ο έρωτας είναι για τους τολμηρούς

Έρωτας… αυτός ο μικρός θεός που έχει γεννηθεί για μεγάλα πράγματα. Μαζί του σέρνει πλήθος συναισθημάτων, ευτυχία, θλίψη, ενθουσιασμό, θυμό, απογοήτευση.

«Όταν συναντιούνται κι ερωτεύονται δυο άνθρωποι, υπάρχει μια ξαφνική εισροή μαγείας», γράφει ο Αμερικανός συγγραφέας Tom Robbins.

Νέα προγράμματα απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ

Τα νέα προγράμματα απασχόλησης, που έχουν σχεδιαστεί να υλοποιηθούν από τονΟΑΕΔ, παρουσίασε η διοικητής του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ.

Η κ.Καραμεσίνη, είπε ότι από τα νέα προγράμματα θα ωφεληθούν περισσότεροι από80.000 άνεργοι. Ανακοίνωσε

"Ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τα κόμματά μας, παρά να πυροβολήσουμε την Ελλάδα..."

Η ρήξη με τους δανειστές θα ήταν μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας. Γι' αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τα κόμματά μας, παρά να πυροβολήσουμε την Ελλάδα, τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του

Λαφαζάνης από την Κατερίνη: Καλώ Τσίπρα, Μεϊμαράκη σε ντιμπέιτ

Αιχμηρός ήταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, για το ντιμπέιτ ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μεϊμαράκη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην πόλη της Κατερίνης, όπου περιοδεύει,

Αμεσα η καταβολή των 33 εκατ. ευρώ

Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση καταβολή 33 εκατομμυρίων ευρώ έως τις 15 Σεπτεμβρίου, προκειμένου η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την έκτακτη κατάσταση της μαζικής εισροής προσφύγων. 
Όπως ανέφερε ο Ευρωπαίος Επίτροπος,

Εγκαίνια, συγκεντρώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΔΕΘ

Εγκαίνια, συγκεντρώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΔΕΘΟι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων δίνουν το στίγμα για σημερινά εγκαίνια της 80ή Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ για το σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου πολιτικών αρχηγών.
Αρχικά,

ΔΩΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...


Bloomberg: Γιατί Ολάντ και Μέρκελ θεωρούν τον Τσίπρα τον πιο ικανό

Bloomberg: Γιατί Ολάντ και Μέρκελ θεωρούν τον Τσίπρα τον πιο ικανό
Oταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδας τον Ιανουάριο, ο Αλέξης Τσίπραςείχε θεωρηθεί από τους εταίρους ως από τους πιο διχαστικούς ηγέτες της Ευρώπης. Τώρα πάνω του έχουν στηριχθεί