Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς θα καταλάβετε ότι το κρασί είναι χαλασμένο

Το κρασί κατέχει εξέχουσα θέση σε πολλούς πολιτισμούς και είναι συνδεδεμένο με την σωματική και ψυχική υγεία και τη μακροζωία. Απαραίτητο συνοδευτικό κάθε γεύματος, τα οφέλη του είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα όταν καταναλώνεται με μέτρο. Για να καταναλώσετε με ασφάλεια το κρασί σας και να απολαύσετε τη μυρωδιά και τη γεύση του, πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες είναι οι εξής:

Στις ΗΠΑ μεταβαίνει ο Τσίπρας

Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, πραγματοποιεί το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 70ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει

Την υποψηφιότητα του ανακοινώνει ο Τζιτζικώστας

Την υποψηφιότητα του ανακοινώνει ο Τζιτζικώστας
Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, επισήμως έχει υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.ΕΝΙΚΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου,στις 19.00,καλούνται τα Μέλη του Δ.Σ της "Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας" στην πρώτη μας μεταθερινή Συνεδρίαση! Ομόθυμοι και ομότροποι, μας περιμένουν οι δημιουργικές επάλξεις μας! * Είναι Ευπρόσδεκτοι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν και να εγγραφούν στην πρώτη μας συνάντηση.
Σας περιμένουμε στην οδό Σολωμού 3.
ΤΟ ΔΣ

Ο τρύγος τελειώνει, τα νέα κρασιά έρχονται

Στο μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό Αμπελώνα της Ελλάδος, 4.750  στρεμμάτων, στη ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) «Πλαγιές Μελίτωνα» και Προστατευομένης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) «Σιθωνία», ο φετινός τρύγος εξελίχθηκε