Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Ένας ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Έναν και μοναδικό υπερτυχερό ανέδειξε η κλήρωση της Πέμπτης στο Τζόκερ που έδινε5,8 δις ευρώ
Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 2,12,13,27,31 και τζόκερ το 17.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η τύχη χαμογέλασε σε κάποιον πλατιά..

Απαντώντας σε καθημερινά ερωτήματα με τη βοήθεια του Εντουάρντο Γκαλεάνο

Eduardo Galeano, Eduardo Germán María Hughes Galeano, Εδουαρδο Γκαλεανο
Eduardo Germán María Hughes Galeano
«Δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Υπάρχει κρίση»
«Η μακρά ιστορική εμπειρία μας διδάσκει ότι οι κρίσεις είναι πολύ επικίνδυνες διότι συνήθως οδηγούν στον κατατρεγμό κάποιων δήθεν υπευθύνων, εξιλαστήριων θυμάτων

Αυτοί είναι οι 12 σοφοί που αποφασίζουν για τις συντάξεις

Αυτοί είναι οι 12 σοφοί που αποφασίζουν για τις συντάξειςΤο σχεδιασμό για την ολική ανατροπή του ασφαλιστικού ανέλαβε 12μελήςΕπιτροπή Σοφών που ορίστηκε από τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, ΓιώργοΚατρούγκαλο.
Ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας μέσα στον Αύγουστο συγκρότησε την επιτροπή με σκοπό

Τα κοπλιμέντα τονώνουν την αυτοπεποίθηση

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Harvardανακάλυψε ότι τα θετικά σχόλια μας βοηθούν να έχουμε καλύτερες επιδόσεις στη δουλειά μας, αλλά και να αντιμετωπίζουμε καλύτερα στρεσογόνες καταστάσεις.

Οι ερευνητές ζήτησαν

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! «Έκανα έρωτα για δυο μέρες με πέντε κοπέλες»

Για τις πρώτες του ερωτικές εμπειρίες αλλά και για τις επιδόσεις του στο σεξ, μίλησε ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Οι γονείς του είναι το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη και ο Τίμος Ανανιάδης. 

Μετά

Οι πιο διεφθαρμένες και οι πιο "καθαρές" χώρες

Οι πιο φτωχές χώρες της Γης θεωρούνται και οι πιο διεφθαρμένες δείχνει χάρτης τηςΔιεθνούς Διαφάνειας που δημοσιεύει ο βρετανικός Independent. Η Ελλάδα 

Διαγραφή χρεών 100% στην Εφορία με 7 κριτήρια

Σε διαγραφή χρεών στην Εφορία μέχρι 20.000 ευρώ για τα φτωχά και υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης. Ο οφειλέτης θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Ειρηνοδικείο

Ποιες μικρές επιχειρήσεις επιδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ

Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που στοχεύουν να ενταχθούν σε προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ μπορούν να αναζητήσουν λεπτομέρειες για το θέμα στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Οικονομίας (www.espa.gr), καθώς εκδόθηκε προδημοσίευση του προγράμματος "Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές" από το

Ποιοι μπορούν να επιδοτηθούν 100% από το ΕΣΠΑ

Εκδόθηκε προδημοσίευση του Προγράμματος "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης" από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) τουΕΣΠΑ 2014-2020.

Το πρόγραμμα,

ΥΠΟΙΚ: Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Μπορεί να έχουν απομείνει λίγες ημέρες για την 1η Νοεμβρίου, οπότε και συνήθως αναρτώνται στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά όπως φαίνεται στο υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν καταλήξει στο τι θα συμβεί με τα εφετινά τέλη.

Σε δηλώσεις του,

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ-ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ


"ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ"- 25 ΦΩΤΟ

ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 13-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΑΝΟΣ ΚΟΣΥΒΑΣ

Η σιωπή

Η σιωπήΗ σιωπή αποτελεί τη βάση της αφήγησης. Λέξεις και εικόνες στη σιωπή αποκτούν υπόσταση, ο ρυθμός δονείται, τα κενά χαρίζουν χώρο, τα συναισθήματα αιωρούνται στον αέρα.
H ανταπόκριση του κοινού χρειάζεται τη σιωπή για να υπάρξει,