Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!


ΔΕΣΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΟΥΒρέθηκε ο θρόνος του Αγαμέμνονα!

Ένα μεγάλο μέρος από το βασιλικό θρόνο που βρισκόταν πριν από τρεις χιλιετίες στο ανάκτορο της Ακρόπολης των Μυκηνών ανακάλυψαν Έλληνες και Αμερικανοί αρχαιολόγοι. 

Σύμφωνα με την «Real News» το τμήμα του βασιλικού θρόνου βρέθηκε σε

Περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, εάν...

Την ετοιμότητα της ευρωζώνης να συζητήσειπεραιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και μάλιστα εντός του 2015, επιβεβαιώνει ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ΕΜΣ),Κλάους Ρέγκλινγκ.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πολίτης» ο κ. Ρέγκλινγκ δηλώνει

"Μικρές αυξήσεις στο 55% των δημοσίων υπαλλήλων"

Μικρές αυξήσεις στο 55% των δημοσίων υπαλλήλων από 1η Ιανουαρίου 2016, σταδιακή απομείωση της λεγόμενης «προσωπικής διαφοράς», συγχώνευση ειδικών μισθολογίων και δημιουργία εθνικού μητρώου προσοντούχων υπαλλήλων προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στην«Αυγή» της Κυριακής.

Πρώτος και πάλι ο Μερούσης στον Μαραθώνιο

O Χριστόφορος Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά και με επίδοση 2:21.22, αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 43.000 δρομέων

"Φύλακας" της καρδιάς το ελληνικό ελαιόλαδο

Το ελληνικό ελαιόλαδο μπορεί να προστατέψει το καρδιαγγειακό σύστημα, σύμφωνα τα αποτελέσματα κλινικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διατροφής του Πανεπιστημίου Davis της Καλιφόρνια και στο Ερευνητικό Κέντρο Διατροφής του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ στην Καλιφόρνια.

Όπως ανέφεραν

Αποκαλύψεις - σοκ του Γ. Πανούση

Αίσθηση προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής. Κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του στο οποίο πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, και κυβερνητικά στελέχη. 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ

mpyresΣτην εποχή της παγκοσμιοποίησης και των κεφαλαιακών ελέγχων οφείλουμε να στηρίζουμε την εγχώρια παραγωγή αγοράζοντας Ελληνικά προϊόντα. Στην περίπτωση της μπύρας για παράδειγμα υπάρχουν αξιόλογες περγαμινές στην Ελληνική αγορά που αξίζει να τις προτιμήσουμε ιδίως όσοι είναι και λάτρες της μπύρας. Οι μπύρες λοιπόν είναι οι εξής:

Γιατί αλλάζει το όνομά του κάποιος όταν γίνεται μοναχός

monaxosindexΑυτό γίνεται για δύο σπουδαιότατους λόγους. Πρώτος λόγος είναι

Τέρενς Κουίκ: ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να αγνοεί και να αμφισβητεί την γενοκτονία των Ποντίων

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΨΩΜΙ

Άναψε η φλόγα του 33ου Μαραθωνίου

Παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο τουΜαραθώνα, η Αφή της φλόγας