Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Η Ζλάτα, το κορίτσι-λάστιχο, σε ακραίες στάσεις

Η Ζλάτα είναι ένα πραγματικό «κορίτσι λάστιχο». Η 29χρονη Ρωσίδα γυμνάστρια εργάζεται ως ακροβάτης σε τσίρκο στη Γερμανία και προσκαλείται τακτικά σε τηλεοπτικές εκπομπές σε όλο τον κόσμο για να δείξει το μοναδικά ευλύγιστο κορμί της. 

Από την ηλικία των τεσσάρων ετών

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον «Καρκίνο και την Κληρονομικότητα» στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Δέλτα

«Καρκίνος και Κληρονομικότητα» είναι το θέμα την επόμενης διάλεξης που διοργανώνει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Δέλτα που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 στο ΚΑΠΗ της Σίνδου. Το θέμα θα αναπτύξει ο Ιατρός – Ογκολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., Επιμελητής Α της Α' Παθολογικής Κλινικής Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Μπούτης.

Πέρασε χωρίς απώλειες το 2ο πακέτο μέτρων

Με 153 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε (με 138 ψήφους) το νομοσχέδιο. Στην ονομαστική ψηφοφορία,

16ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παιδαγωγικού περιεχομένου με θέμα: « Οι σχέσεις σχολείου και οικογένειας και η σημασία τους για τους μαθητές », που διοργανώνει το Σχολείο μας τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:00’ μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων με ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Δαραή . Ο Δ/ντής του Σχολείου

Το ζήτημα όμως είναι, να κρατήσω το κεφάλι μου τόσο ψηλά, ώστε να μην πνιγώ

kafka1Κυριακή, 19 Ioυλίου 1910 [...] Συχνά το συλλογίζομαι και πάντα αναγκάζομαι να πω στο τέλος ότι η ανατροφή μου μ' έβλαψε πολύ από ορισμένες απόψεις.
Αυτό το παράπονο απευθύνεται σ' ένα πλήθος ανθρώπων, βέβαια στέκονται εδώ όλοι μαζί και,

Για τη μοναξιά, από τον Τσ. Μπουκόφσκι

Ποτέ δεν υπήρξα μόνος. Ήμουν σ'ένα δωμάτιο. Έφτασα στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Υπήρξα καταθλιπτικός. 
Αισθάνθηκα κατά καιρούς φριχτά- φριχτά για τα πάντα -, όμως ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποιο άλλο πρόσωπο θα μπορούσε μπαίνοντας στο δωμάτιο να γιατρέψει τις αναποδιές μου...

Επίτιμος διδάκτορας ο Βασίλης Βασιλικός

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) αναγορεύτηκε ο διεθνώς γνωστός και βραβευμένος συγγραφέας, ποιητής και σκηνοθέτης, Βασίλης Βασιλικός,

Στις τελευταίες εκλογές "ο Αντώνης Σαμαράς βοηθούσε τον Βασίλη Λεβέντη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Σταύρο Θεοδωράκη".

Αντίθετος με το Σύμφωνο Συμβίωσηςδήλωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον "Ενικό" του Star και πρόσθεσε πως "όποια απόφαση πάρουμε θα σχετίζεται με την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος"