Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο καλός καιρός, «εμπόδιο» για τα χιονοδρομικά κέντρα της Β. Ελλάδας

Ο καλός καιρός, «εμπόδιο» για τα χιονοδρομικά κέντρα της Β. ΕλλάδαςΝα αλλάξει ο καιρός, ώστε οι πλαγιές των βουνών να ασπρίσουν και να γεμἰσουν με παιδικές -και όχι μόνο- φωνές, εύχονται οι ιθύνοντες των χιονοδρομικών κέντρων της Βὀρειας Ελλάδας, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες

Η Μινωική Αστάρτη «κρύβεται» στον Δίσκο της Φαιστού;

Η θεά του έρωτα, η Μινωική Αστάρτη είναι το πρόσωπο - κλειδί, που "ξεκλειδώνει" το μυστήριο του Δίσκου της Φαιστού, σύμφωνα με τον γλωσσολόγο - αρχαιολόγο και συντονιστή του προγράμματος Erasmus + του ΤΕΙ Κρήτης, Γκάρεθ Όουενς (Gareth Owens).

Μιλώντας

"Όχι" ΑΝΕΛ στο Σύμφωνο Συμβίωσης - κατά το ΚΚΕ

"Πονοκέφαλο" στην κυβέρνηση προκαλεί η άρνηση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν επί της αρχής στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και σταομόφυλα ζευγάρια, το οποίο ωστόσο αναμένεται να εγκριθεί με τις ψήφους τουΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει, με βελτιωτικές αλλαγές,

ΣτΕ: Η απόφαση ανατροπής των αντικειμενικών

Δημοσιεύθηκε η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που υποχρεώνει την κυβέρνηση να εκδώσει υπουργική απόφαση για την πανελλαδική από την 21η Μαΐου 2015 αναδρομική αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Η υπ΄ αριθμ. 4446/2015 απόφαση του ΣτΕ, υπό τον πρόεδρό της Νικόλαο Σακελλαρίουκαι εισηγητή τον σύμβουλο ΕπικρατείαςΔημήτρη Σκαλτσούνη,

36η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΙΗΤΩΝ 2015