Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί κάλεσε τον Τσίπρα ο Καραμανλής

Σε επιβεβαίωση του τηλεφωνήματος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στονΑλέξη Τσίπρα, στις 10 Ιουλίου, επιβεβαίωσαν συνεργάτες του πρώτου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία του πρώην ηγέτη της ΝΔ,

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία, κατέθεσε στεφάνι στην Πύλη της Ινδίας (India Gate).Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Ινδίας Manohar Parrikar και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Vijay Kumar Singh.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν

Αυξητική τάση, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, εμφανίζει τα τελευταία χρόνια η νόσος Peyronie, ( στράβωμα και πόνος πέους), κυρίως σε άνδρες της μέσης ηλικίας!

Σύμφωνα με τα επιστημονικά στοιχεία  η νόσος Peyronieπλήττει το 10% των ανδρών παγκοσμίως  και η συχνότητα εμφάνισης της μεταβάλλεται με την ηλικία. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια η νόσος εμφανιζόταν κατά μέσο όρο σε  4,3 άνδρες στους  100.000 ( ηλικιακή ομάδα   20 με 29χρόνων), ενώ σήμερα

Ο ΕΟΣ Βροντούς στη Φτέρη και την κορυφή Τούρλα

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Ο ΕΟΣ Βροντούς καλεί τα μέλη και τους φίλους του για πεζοπορία στα Πιερια Όρη . Θα περπατήσουμε μαζί με το αδελφό σωματείο του Φυσιολατρικού Συλλόγου Λιτοχώρου ο ΟΛΥΜΠΟΣ . 

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ «GRECKA PANORAMA» ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην έκθεση «GRECKA PANORAMA», που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 11 - 13 Δεκεμβρίου 2015.
Η «GRECKA PANORAMA» έλαβε χώρα στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Βαρσοβίας, το «Torwar Arena», απευθυνόμενη

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Διάλεξη με θέμα "Σημαντικά χημικά στοιχεία στο Ηλιακό μας Σύστημα: Νερό στον Άρη και οξυγόνο σε κομήτες"


Ονειρεμένα Χριστούγεννα για τα παιδιά στην "Παραμυθούπολη" του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Παράλληλα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο"Αράνι" του Καπνικού Σταθμού, θα πραγματοποιούνται κι άλλες δράσεις παιδαγωγικού χαρακτήρα σε άλλη κλειστή αίθουσα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου, την Παραμυθούπολη.
Η Παραμυθούπολη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέος ιός μέσω e-mail "κλέβει" προσωπικά δεδομένα

 Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης για την αποφυγή εξαπάτησης από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές κακόβουλων λογισμικών που διακινούνται μέσω του διαδικτύου, ενημερώνει τους
πολίτες για την εμφάνιση του κακόβουλου λογισμικού «Dridex Malware».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Συνελήφθη για φοροδιαφυγή η Μπαρ Ραφαέλι

Το σούπερ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι, η πιο καυτή γυναίκα του κόσμου για το 2012 σύμφωνα με το Maxim, και η μητέρα της συνελήφθησαν στο Ισραήλ με την κατηγορία της φοροδιαφυγής,

Αυτοί είναι οι διοικητές νοσοκομείων που παραμένουν στις θέσεις τους [λίστα]

Τους διοικητές νοσοκομείων καθώς και τους αναπληρωτές τους, που παραμένουν στις θέσεις τους ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης. 
Πρόκειται για 16 διοικητές και

Κακουργηματικές διώξεις για επδότηση ΜΚΟ επί ΓΑΠ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματοςγια απιστία στην υπηρεσία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, άσκησαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς σε βάρος στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών το διάστημα2001-2002, για παράνομη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που εδρεύει στις ΗΠΑ με ποσό 609.000 δολάρια που εμφανίζονταν να διατίθεται για βοήθεια στηνΣερβία.

Κατασχέσεις λογαριασμών για χρέη άνω των 70.000

Η διαδικασία με την οποία το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρά στη δέσμευση χρηματικών απαιτήσεων και σεκατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμώνόσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ξεκινώντας από οφειλές άνω των 70.000 ευρώ περιγράφεται σε απόφαση του