Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ο Καμμένος για το «σύντροφοι» και η αντίδραση στο 3ο συνέδριο του κόμματος."Βόμβα" Καμμένου -foto

Μία τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου στο 3ο συνέδριο του κόμματος για τους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τα γέλια του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, αλλά και του γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Πάνου Ρήγα.«Εγώ περίμενα από το 1993
να γίνω υπουργός το 2007, θέλω φίλες και φίλοι να σας διαβεβαιώσω ότι ο Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ, οι ανεξάρτητοι Έλληνες και οι ανεξάρτητες Ελληνίδες, αλλά και οι φίλοι και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω σύντροφοι όπως βλέπεις, τώρα είμαι στους ΑΝΕΛ, θα δώσουμε τον αγώνα για να βρει ο κάθε έντιμος Έλληνας την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος με τους Παππά και Ρήγα να γελούν για το σχόλιο περί «συντρόφων».Ο Καμμένος για το «σύντροφοι» και η αντίδραση του Παππά – ΒΙΝΤΕΟ
Την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που αποχώρησε από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, ευχαρίστησε από το βήμα του 3ου Συνεδρίου των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος.
"Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπουργούς που ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και στάθηκαν όρθιοι και όρθιες σε αυτή την προσπάθεια μου ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι και εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε ως υπουργός, να της πω ότι οι αλλαγές που έγιναν είχαν να κάνουν με την ανανέωση του σχήματος  και εκείνη που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας παραμένει στρατιώτης όπως όλοι. Να την ευχαριστήσω και για την συνέπειά της και για τη σκληρή δουλειά που έκανε" είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην πρώην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 
"Βόμβα" έριξε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 3ο συνέδριο των ΑΝΕΛ. 
"Να ευχαριστήσω την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ που στάθηκε όρθια όχι απέναντι μόνο σε ένα συνήθη πολιτικό αγώνα, αλλά απέναντι σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα. Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχθούν τις επόμενες μέρες ποιοι και γιατί προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές προκειμένου μέσω της αποστασίας να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ" είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για κάποιους "που εγκατέλειψαν το κόμμα γιατί πληρώθηκαν από το σύστημα προκειμένου να το διαλύσουν".