Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ένα ποτήρι για να μην χυθεί το κρασί σας

Επειδή σπάνια θα είμαστε κάπου, θα περνάμε καλά και δεν θα θέλουμε κρασί να μας συνοδεύει, κάποιοι σκέφτηκαν τη λύση. Ακόμα κι αν κάθεστε
σε μια παραλία με πολύ αέρα και άμμο ή σε ένα πάρκο για πικ νικ, τώρα μπορείτε να έχετε πάντα δίπλα σας το ποτήρι με το κρασί σας, χάρη σε ένα ποτήρι.

Το Pointer (δείκτης) είναι ένα νέο  ποτήρι που εμπνεύστηκε η Ramona Enache. Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα. Το ποτήρι κρασιού έχει μια μεταλλική σφήνα που μας επιτρέπει να καρφώσουμε το ποτό μας στο έδαφος για να μην υπάρχει κίνδυνος να το πάρει ο αέρας.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το 2015, στο Kickstarter, μια πλατφόρμα που στοχεύει στο να μαζεύει χρήματα με crowdfunding. Η Enache κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από $17.000 από 170 υποστηρικτές  και να υλοποιήσει έτσι το πρότζεκτ « ποτήρι κρασιού Pointer» .

Πρόκειται για ένα ιδανικό εργαλείο για τους λάτρεις του κρασιού, που μπορούνε να το κουβαλήσουμε παντού, καθώς αποθηκεύεται σε έξυπνη συσκευασία. Μπορείτε να το παραγγείλετε ανά δυάδες και η συσκευασία είναι ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά. Το έξυπνα κατασκευασμένο κουτί ανοίγει στα δύο άκρα, καθιστώντας κάθε ποτήρι κρασί άμεσα προσβάσιμο. Απλά το βγάζετε, το γεμίζετε με κρασί και το καρφώνετε στο έδαφος.

Το ποτήρι είναι 270 χιλιοστά σε μήκος και η σφήνα είναι  130 mm από καθαρό ανοξείδωτο χάλυβα. Το ίδιο το γυαλί είναι πάχους 1 mm, και το σύνολο  ζυγίζει 100 γραμμάρια. Όλα τα μέρη του Pointer δημιουργούνται στη Ρουμανία.

Πηγή: krasiagr.com