Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Φρέντο και στοματικό από ρομπότ σε καφέ της Γενεύης

Στις 5 Δεκεμβρίου θα κάνει εγκαίνια ένα πολύ ιδιαίτερο καφέ στην Γενεύη. Το όνομά του Fellatio Cafe και η ιδιαιτερότητά του ότι οι μερακλήδες θαμώνες θα μπορούν να πίνουν τον καπουτσίνο τους ενώ
απολαμβάνουν στοματικό σεξ από… ένα ρομπότ. 

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία Bradley Charvet που είχε την ιδέα και ανέλαβε την υλοποίησή της «τα ρομπότ έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, ενώ προσφέρουν σεξ χωρίς ενοχές, για όσους δεν αισθάνονται άνετα με τις «συμβατικές» πόρνες» . 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό και ελβετικό τύπο, θα δίνεται στους πελάτες του Fellatio Cafe ένα ipad με την βοήθεια του οποίου θα παραγγέλνουν τον καφέ τους, όπως ακριβώς τον θέλουν, και θα επιλέγουν το ρομπότ που θα τους προσφέρει στοματική απόλαυση. Το κόστος της υπηρεσίας θα είναι 60 ελβετικά φράγκα, περίπου 75 ευρώ δηλαδή.


Σύμφωνα με τον Bradley Charvet τα ρομπότ του σεξ θα είναι ντυμένα με διάφορα κουστούμια, όπως νοσοκόμα, αστυνομικίνα, φοιτήτρια και γραμματέας. Επίσης, θα είναι προγραμματισμένα να κάνουν και λίγη κουβεντούλα με τον πελάτη, πριν… πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά.


Ο ίδιος επιμένει ότι δεν πρόκειται για αστείο. «Στο Fellatio Cafe θα μπορεί κάποιος να συναντήσει κόσμο, να δικτυωθεί και να αρχίσει ευχάριστα τη μέρα του» εξηγεί και αναφέρει πως στα σχέδια του είναι να ανοίξει ένα δεύτερο ανάλογο καφέ στην συνοικία Paddington του Λονδίνου.  nooz