Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Δείτε τη στιλιστική εξέλιξη της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ - ΦΩΤΟ

Είναι γνωστό πως η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ είναι πρώην μοντέλο και πως έχει την ομώνυμη beauty σειρά της.
Η 46χρονη νέα Πρώτη Κυρία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης πολλές φορές
για τις στιλιστικές επιλογές της, που άλλοτε θεωρήθηκαν επιτυχημένες και άλλες φορές… όχι και τόσο.
"Εγώ δεν ακολουθώ ό, τι είναι στη μόδα τώρα. Απλά ακούω τον εαυτό μου και ό, τι μου αρέσει... περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία ή να δω πώς αισθάνομαι κάθε μέρα", έχει πει η ίδια για το στιλ της.
Και αυτός είναι ο λόγος που το στιλ της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί προβλέψιμο! Σε γενικές γραμμές, προτιμάει τις φόρμες κοντά στο σώμα, οι χρωματικές της επιλογές κυμαίνονται από κομψά neutrals μέχρι έντονες αλλά και παστέλ αποχρώσεις ενώ την έχουμε δει ακόμα και με τολμηρές επιλογές όπως prints με αστέρια και ριγέ clutch bag. Κάποιες φορές οι εμφανίσεις ειναι πετυχημένες, ενώ κάποιες άλλες όχι και τόσο.
Oι σχεδιαστές που επιλέγει είναι Alexander McQueen, Valentino, Dolce & Gabbana και Michael Kors ενώ δείχνει μια αφοσίωση στο shoulder robing,την τέχνη της εξισορρόπησης του παλτό στους ώμους.
Τέλος, αγαπάει να συντονίζει τα χρώματα μεταξύ τους, μια τάση που επιλέγει φανατικά και η Κιμ Καρντάσιαν, και όπως η ίδια η Μελάνια έχει πει στο παρελθόν για την γκαρνταρόμπα της: "Είμαι πολύ οργανωμένη, και μου αρέσει πάντα τα χρώματα να είναι ταξινομημένα, ακόμη και τα παπούτσια".

Πηγή: tlife.gr