Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

"Πόλεμος" στο Facebook για τον αγώνα Ελλάδα-Βοσνία

Πόλεμος στο Facebook για τον αγώνα Ελλάδα-ΒοσνίαΠόλεμος ανάμεσα σε Έλληνες και Βόσνιους στο Facebook και πιο συγκεκριμένα στο προφίλ του Εντίν Τζέκο με τους δεύτερους να υπόσχονται τρομερά πράγματα για το ματς του Ιουνίου, με αναφορές στα Σκόπια, στον Μέγα Αλέξανδρο, ακόμη και στην ελληνική κρίση.

Ο επιθετικός της Ρόμα ανήρτησε στις  12 το μεσημέρι της Δευτέρας φωτογραφία του ματς από το ματς με την Ελλάδα και έγραψε: «Η Βοσνία στην καρδιά». Και εκεί έγινε χαμός. Έλληνες του εύχονται ό,τι μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, την ώρα που οι συμπατριώτες που υπόσχονται τρομερά πράγματα για το ματς του Ιουνίου, με αναφορές στα Σκόπια, στον Μέγα Αλέξανδρο, ακόμη και στην ελληνική κρίση. 
Ένα χαρακτηριστικό, αναφέρει: «Σκατά στην Ελλάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδο σημαίες της Μακεδονίας στη Ζένιτσα», ενώ μία άλλη ανάρτηση: «Πρέπει να βρούμε σημαίες της Μακεδονίας μέχρι τον Ιούνιο. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας». 
Ενώ υπάρχουν και άλλα εμετικά: «Οι Έλληνες παίκτες και φίλαθλοι είναι σκουπίδια»,
«Θα φτιάξουμε πανό που θα γράφει ζητιάνοι Έλληνες, θέλετε δανεικά;»,  «Τους περιμένουμε στη Ζένιτσα. Θα περάσουμε καλά…».
ε-νικος