Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

42.283 νέες θέσεις εργασίας

Με 21.415 εποχικούς και 20.868 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθούν υπουργεία, δήμοι, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, μουσεία, νοσοκομεία, σχολεία, ΔΕΚΟ
και ΝΠΙΔ μέσα στο 2017.


Η νέα χρονιά φεύγει και το 2017 έρχεται κατά την διάρκεια του οποίου θα γίνουν νέες προσλήψεις όπως ενημερώνει η στήλη εργασίας του alfavita.gr. Παρακάτω παρουσιάζουμε τις προκηρύξεις που θα αναρτηθούν για νέες θέσεις εργαίας  στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προκηρύξεις και προγράμματα. Παράλληλα εντοπίζουμε στον έντυπο τύπο και αποδελτιώνουμε ότι έχει σχέση με το εργασιακό τομέα


Η «Αγορά εργασίας» παρουσιάζει σήμερα τον προγραμματισμό για τις νέες προσλήψεις του νέου έτους στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: εργάτες, βρεφονηπιοκόμοι, διανομείς, αρχαιολόγοι, νοσηλευτές, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, τεχνίτες, μηχανικοί, καθαριστές, διοικητικοί, νοσηλευτές, γιατροί κ.ά.

Εποχικοί:
ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού 12.000
Μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι 4.000
Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 250
ΔΕΚΟ 3.675
Κέντρα Κοινότητας 700
Κέντρα Υποδοχής & Αλληλεγγύης 200
ΟΚΑΝΑ 140
Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης (ΕΛΓΟ, ΕΛΓΑ, ΕΒΖ) 450

800 οδηγοί, τεχνίτες και ελεγκτές στον ΟΑΣΑ

Με αργούς ρυθμούς προχωρά η προκήρυξη για 800 μονίμους στον ΟΑΣΑ. Ο διαγωνισμός ήταν να γίνει μέσα στο 2016 αλλά δυστυχώς δεν προχώρησαν οι διαδικασίες. Οι προσλήψεις κρίνονται απαραίτητες για να αναδειχθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και ο κοινωνικός-αναπτυξιακός ρόλος των δημόσιων ΜΜΜ. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: οδηγοί, τεχνίτες, μηχανικοί κ.ά. Επίσης, έχει ζητηθεί η κάλυψη 160 ακόμα θέσεων για ελεγκτές, οι οποίοι θα ενισχύσουν τους ελέγχους των εισιτηρίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ που ήδη κινούνται.

76 μηχανικοί στον ΑΔΜΗΕ

Αίτημα πρόσληψης συνολικά 76 μόνιμων υπαλλήλων έχει υποβάλει προς το ΑΣΕΠ ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., για τις ανάγκες των υπηρεσιών του στους Νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Εβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης. Οι ειδικότητες που επιθυμεί να καλύψει είναι οι εξής: ΠΕ Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Τοπογράφους Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Χημικούς Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Μηχανικούς, Αναλυτές – Προγραμματιστές (Μηχανικούς Η/Υ), ΤΕ Πτυχιούχους Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Πτυχιούχους Διοικητικού – Λογιστικού, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικούς Σταθμών – Υποσταθμών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Μηχανοτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων και ΔΕ Οδηγούς.

137 μόνιμοι υπάλληλοι στο υπουργείο Ναυτιλίας

Μέσα στο 2017 αναμένεται να γίνουν 137 μόνιμες προσλήψεις πολιτικού προσωπικού στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Από τις συνολικά 137 θέσεις, οι 21 αφορούν στις υπηρεσίες του υπουργείου και οι 116 σε Οργανισμούς Λιμένων και άλλους εποπτευόμενους φορείς.


ΠΗΓΗ: http://www.seleo.gr/