Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ με τον Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία. -ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ..ΠΑΡΑΤΟΛΜΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΒΕΛΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ...

Αγνοείται τις τελευταίες μέρες, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά μέσα, ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες
οι εργαζόμενοι στην πρεσβεία της Μπραζίλια δηλώνουν πως το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι ο πρέσβης βρίσκεται σε άδεια από τις 22 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον enikos.gr, οι υπάλληλοι δήλωσαν: «Λείπει σε προγραμματισμένο ταξίδι εκτός πόλης. Αναμένεται να επιστρέψει στην Μπραζίλια στις 9 Ιανουαρίου».

Νωρίτερα έγινε γνωστό, πως ο 59χρονος Κυριάκος Αμοιρίδης φαίνεται να έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, γεγονός που επιβεβαίωσε και η αστυνομία της χώρας.

Κατά τα δημοσιεύματα, ο Έλληνας πρέσβης δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από την ελληνική πρεσβεία στη Βραζιλία.


Πηγή προσκείμενη στην ελληνική πρεσβεία, δήλωσε στην εφημερίδα Folha, πως ήδη έχει ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο στη Βραζιλία και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Την ίδια ώρα αξιωματούχος σημείωσε στην Sun, πως επικοινώνησε με τον Έλληνα πρέσβη το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας με γραπτά μηνύματα, αλλά δηλώνει πως δεν είναι βέβαιος πως ο ίδιος απαντούσε στα μηνύματα.

NOOZ
ΦΑΒΕΛΑ ΡΟΣΙΝΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 ΒΡΑΖΙΛΑ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ
FOTO KOUTROUMANOS VASSILOS ©©©©


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ..ΠΑΡΑΤΟΛΜΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΒΕΛΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ...
ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ:

"ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ..ΜΑΚΑΡΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..... ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ"