Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Τζορτζ Μάικλ: Άγνωστα τα αίτια του θανάτου

http://admin.noz.gr/Uploads/georgemichael25121604.jpgΆγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του σπουδαίου μουσικού της ποπ, Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων. Η αστυνομία
έχει αποκλείσει εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για καρδιακά προβλήματα που οδήγησαν στο μοιραίο.

“Αυτή τη στιγμή ο θάνατος χαρακτηρίζεται ως ανεξήγητος αλλά όχι ύποπτος. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την ιατροδικαστική έρευνα. Δεν θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις από την Αστυνομία, ως τότε” ανέφερε ανακοίνωση της Αστυνομίας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο 53χρονος τραγουδιστής “πέθανε ήσυχα στο σπίτι του” από καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ ο βρετανικός Τύπος δημοσιεύει σήμερα μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες του που τον δείχνουν υπέρβαρο.

“Είμαι σε σοκ, έχασαν έναν αγαπημένο φίλο, την πιο ευγενική και γενναιόδωρη ψυχή και έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους φανς του” έγραψε ο Έλτον Τζον στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που ήταν μαζi.
nooz