Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Με Ακρόπολη και ελληνική σημαία οι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς δίνουν τον δικό τους αγώνα για να πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game και με ποστάρισμα στο facebook που περιλαμβάνει τον παίκτη, την Ακρόπολη και την ελληνική σημαία, υπενθυμίζουν στο κοινό ότι πρέπει να ψηφίσει.


"Vote Greek, Vote Giannis", η γράφει το νέο κάλεσμα της ομάδας, που αποτελεί μέρος ενός τρομερού post που έγραψαν - στα ελληνικά όπως πάντα πλέον! - στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

"Πέμπτη μέρα ψηφοφορίας για το All Star Game. Πρέπει να στείλουμε τον Γιάννη στη Νέα Ορλεάνη. Ψηφίστε τον με ένα σχόλιο, πείτε το στους φίλους σας, στην οικογένειά σας, στη σύντροφό σας. Ελάτε να κάνουμε φασαρία".

Η ψήφος στον Giannis αλλά και σε κάθε παίκτη του NBA γίνεται εάν ένας φίλαθλος γράψει το όνομα του υποψηφίου στα social media, με το hashtag "ΝΒΑVote" (πχ. "Giannis Antetokounmpo #NBAVote").


Οι ψηφοφόροι μπορούν να επιλέξουν τον παίκτη τους με πολλούς τρόπους (είτε με σχόλια, είτε με στάτους, είτε στην επίσημη ιστοσελίδα, κλπ), αλλά μόνο μια φορά την ημέρα με τον ίδιο τρόπο!

Μπορείτε να μπείτε και εδώ και να καταχωρήσετε την ψήφο σας! NOOZ

None animated GIF