Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Λύγισε ο κάμεραμαν με το σιθρού της Soraja

Οι εικονολήπτες συχνά παλεύουν να αποτυπώσουν την πραγματικότητα με την κάμερά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αυτό είναι απόλυτα εμφανές στα πλάνα
που τράβηξε ένας ταλαίπωρος καμέραμαν στο κόκκινο χαλί μιας εκδήλωσης σέρβικου περιοδικού, όταν προσπάθησε να εστιάσει στο αισθησιακό πρόσωπο της Σέρβας παρουσιάστριας και μοντέλου Soraja Vucelic,τέως συντρόφου του ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ.
Η εντυπωσιακή Soraja εμφανίστηκε με σιθρού μπλούζα και χωρίς σουτιέν, και ασυναίσθητα η κάμερα γλίστρησε προς τα κάτω και εστίασε στο πλούσιο στήθος της. 
Χρειάστηκε δε έντονη προσπάθεια και επαγγελματική ευσυνειδησία για να καταφέρει ο κάμεραμαν να την επαναφέρει στα όσα δήλωνε η 30χρονη στο μικρόφωνο. 
Το μοντέλο κατάλαβε αμέσως την… ταραχή του εικονολήπτη και έδειξε να το απολαμβάνει.Η Vucelic έγινε πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντς και η φήμη της απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή της στο σερβικό Big Brother το 2014, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ.


Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Ίμπιζα και σχέση τους κράτησε μέσω Skype μέχρι που ο Neymar έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να την φέρει κοντά του. Το ειδύλλιο όμως δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. 

Αυτή τη χρονιά η Soraja είχε μια σοβαρή περιπέτεια καθώς πρώην της την τραυμάτισε με μαχαίρι στο στομάχι και το λαιμό. Βδομάδες αργότερα το μοντέλο αποκάλυψε πώς δίνει σκληρή μάχη με τη νευρική ανορεξία και μερικές φορές δεν τρώει για μέρες. 

Η Vucelic έχει αποκαλύψει στα σέρβικα μέσα πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική και να φτιάξει δικό της κόμμα: «Έχω σπουδάσει ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή. Έχω πτυχίο και μπορώ να διαλέξω μια επικερδή δουλειά για να κάνω. Κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι τους οποίους δεν θέλω να κατονομάσω μου είπαν πώς επειδή έχουν πολλούς φαν και υποστηρικτές στα social media θα μπορούσα να κάνω το δικό μου κόμμα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά πιστεύω πώς αυτό θα ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα να βρεθώ με πολιτικούς και να ασχοληθώ με την πολιτική» δήλωσε.

ΝΟΟΖ