Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ολομέτωπη επίθεση ΑΝ. ΕΛΛ. στον Κυριάκο Μητσοτάκη


Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δηλώσεις στης σε Mega και ΕΡΤ, ενώ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για λαϊκισμό.

Λογοτεχνία

Χαίρεσαι ν’ ακούς συναδέλφους να μιλάνε για λογοτεχνικά βιβλία, τι προτιμάνε, ποιοι συγγραφείς τους ενθουσιάζουν, ποιοι τους κουράζουν και ποιοι τους ψυχαγωγούν... Δεν έχει σημασία να αναφερθούν ονόματα, αλλά η διαπίστωση (;) ότι η λογοτεχνία ζει ακόμη σήμερα.Θα συμφωνήσω· ως μόνη ένσταση μπορώ να προβάλω ότι έχει απισχνανθεί ο ρόλος της, η λειτουργία της, η λυσιτέλειά της και ότι ακολουθεί δρόμους εμπορικότητας, λάιφ στάιλ και τα συμπαρομαρτούντα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρέστη στις διήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Βόλου με αφορμή την ετήσια εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο η κ. Χρυσοβελώνη παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Μαγνησίας και την Κυριακή στην πανελλήνια συνάντηση των εν Ελλάδι Σαρακατσαναίων με συμμετοχή δεκάδων ομώνυμων συλλόγων

Τι ισχύει πλέον για τα capital controls

Το αναθεωρημένο κείμενο με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν στουςπεριορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι σχετικές απαντήσεις:
1. Τι ισχύει με τις αναλήψεις μετρητών;

Κάτω από πέντε οι τηλεοπτικές άδειες

Οι τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν θα είναι τόσες ώστε να διασφαλιστεί και η βιωσιμότητα, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο οικονομικό κανάλι SBC, αποκαλύπτοντας

2016 «ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»

1000 προσλήψεις άμεσα σε Υγεία και Παιδεία

Στους τομείς της Υγείας και της Παιδείαςθα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα νέες προσλήψεις για μόνιμο και εποχικό προσωπικό, αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, υποστηρίζοντας ότι το υπουργείο Υγείας θα προσλάβει 500 γιατρούς και νοσηλευτές για να καλύψει τα κενά στις ΜΕΘ του ΕΣΥ. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα,

Κωνσταντινούπολη: Ξένοι τουρίστες στους 10 νεκρούς

Η έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη οφείλεται σε "επίθεση αυτοκτονίας που διαπράχθηκε από Σύρο", δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. "Ένας καμικάζι συριακής καταγωγής διέπραξε την τρομοκρατική ενέργεια", είπε.

Η Τουρκία αποτελεί τον πρώτο στόχο όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων της περιοχής

Συναγερμός στον ΟΠΕΚ - 30 δολάρια το πετρέλαιο!

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) τάχθηκε υπέρ μιας έκτακτης σύγκλισης του οργανισμού «στις αρχές Μαρτίου» για να συζητηθεί η κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου, που βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 12 ετών

Μιλώντας σε συνέδριο στο Αμπού Ντάμπι,

«Απλώς ξεροκατάπια. Είναι κι αυτό μια πράξη αντίστασης».Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός Δάσκαλος, Κιλκίς

Θέτω στους αναγνώστες τον εξής προβληματισμό: Είσαι Έλληνας και πηγαίνεις μετανάστης, και όχι λαθρομετανάστης, ας πούμε στην Σουηδία. Βρίσκεις δουλειά και γνωρίζεις μια κοπέλα,

Ιουλιανό και Γρηγοριανό Ημερολόγιο – Τι σημαίνει το δίσεκτο έτος

iouliano-grigoriano-imerologio-simeni-disekto-etos-700x360

Τα χρονολογικά συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες είναι εκατοντάδες. Σχεδόν κάθε πολιτισμός ανέπτυσσε το δικό του, λίγα όμως κατόρθωσαν να επιβιώσουν.

Έως τα μέσα του 1ου αιώνα π.Χ. το ημερολόγιο

Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Κατερίνη;

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» καλεί τα μέλη, τις φίλες, τους φίλους της και όλους τους πολίτες, σε Λαϊκή Συνέλευση την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, ώρα 18:00

Η αϋπνία είναι γένους θηλυκού

Η αϋπνία είναι συχνότερη στις γυναίκεςπαρά στους άντρες, υποστηρίζει το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πώς υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συμβαίνει αυτό, μεταξύ των οποίων είναι οι ορμονικές αλλαγές

Μεϊμαράκης: Ήξερα ότι θα χάσω

"Ίσως έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα, αλλά δεν θα το καταλάβαινε ο κόσμος. Ήμουν «ψυχολογικά προετοιμασμένος» για την ήττα, περίμενα πάντως ότι θα χάσω με μεγαλύτερη διαφορά" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο enikos.gr.

«Μου συνέβη ένα θλιβερό γεγονός

ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Κατερίνης για το έτος 2016


  Τα μέλη των Δ.Σ. των ΝΠΔΔ (ΟΠΠΑΠ & ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ), τα μέλη των Δ.Σ. των Δημοτικών Επιχειρήσεων (ΔΕΥΑΚ, ΔΕΕΕΚ, ΔΗΚΕΔΗΚ) του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τους προέδρους - αντιπροέδρους των αντίστοιχων Δ.Σ., για το έτος 2016 όρισε το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.Αναλυτικότερα: