Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Το κουτσό

Ο Κρεβέλ δυσπιστεί και τον καταλαβαίνω. Ανάμεσα σ’εμένα και τη Μάγα φυτρώνει ένας ολόκληρος καλαμιώνας από λέξεις, μόλις που μας χωρίζουν μερικές ώρες και μερικά τετράγωνα και ήδη ο πόνος μου ονομάζεται πόνος, ο έρωτάς μουονομάζεται έρωτας… Όλο και πιο πολύ θα νιώθω λιγότερο και θα θυμάμαι περισσότερο,

Η κρυφή γοητεία της παθητικότητας

Η ενεργητικότητα και η παθητικότητα είναι δύο διαφορετικοί δρόμοι που οδηγούν προς την ικανοποίηση.
Άντρες και γυναίκες θέλουν τόσο να αγαπήσουν όσο και να αγαπηθούν. Στην ουσία μοιράζονται

Μυστικότητα και ιδιωτικότητα στο ζευγάρι

Πολλές φορές λέμε στα μέλη ενός ζευγαριού να φροντίζουν να διατηρούν τον προσωπικό τους «χώρο», ώστε να μην γίνονται «αυτοκόλλητοι» και χάνεται η ατομική ταυτότητα.
Το ζευγάρι δεν είναι δύο μισά που γίνονται ένα ολόκληρο, αλλά

Η Αθηνά Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι!

Ένα απίστευτο περιστατικό με την Χριστίνα Ωνάση, κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε συλληφθεί για… πορνεία στο Παρίσι, αποκάλυψε μια από τις καλύτερες φίλες της.

Η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου αποκαλύπτει

FT: Σχέδιο για απομόνωση της Ελλάδας στο προσφυγικό

Αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα τωνFinancial Times όπου γίνεται λόγος για σχέδιο που φέρεται να εξετάζουν οι ηγέτες της ΕΕ σύμφωνα με το οποίο θα στηρίξουν την πρόταση ενίσχυσης της ΠΓΔΜ μεαυστηροποίηση των ελέγχων στα σύνορα με την Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο, όμως,

ΤΩΡΑ: Έκλεισαν συμβολικά οι αγρότες την εθνική οδό στην είσοδο της Κατερίνης

Έκλεισαν συμβολικά οι αγρότες την εθνική οδό στην είσοδο της Κατερίνης κοντά στον Αλεξιάδη, από τις 14:00-16:00 για να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και Φορολογικό.
 ΦΩΤΟ: Θ.ΚΟΣΥΒΑΣ

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΚΡΙΣΕΙΣ επιΚΡΙΣΕΩΝ" του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΔΑ: Καταφύγια και τελεφερίκ στον Όλυμπο

Σχέδιο για τη δημιουργία μικρού οικισμού καταφυγίων στον Όλυμπο και σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, προωθείται από την κυβέρνηση, μέσω προεδρικού διατάγματος, όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας.Το εγχείρημα προβλέπει

Στην Παραλία Κατερίνης απόψε στις 8 Μάρδας και Σπυράκη


 Στην Πιερία έρχονται σήμερα ο υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη ως ομιλητές στην ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του επιμελητηρίου Πιερίας που θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 8 η ώρα στο mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-1-2016 ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ


ΝΔ: Όχι στο κλείσιμο των δρόμων

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις η ΝΔ έχει πάρει ξεκάθαρη θέση χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα τους, ωστόσο είναι αντίθετη με το κλείσιμο των δρόμων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις συναντήσεις που είχε τόσο με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ,

ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...


Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους - Κομμένη στα δύο η χώρα

Πάνω από 15.000 τρακτέρ είναι παρατεταγμένα στους εθνικούς δρόμους, με περίπου 50 μπλόκα να έχουν στηθεί σε όλη την χώρα. 

Κρίσιμη σύσκεψη των εκπροσώπων των μπλόκων πραγματοποιείται το Σάββατο στη μία μετά το μεσημέρι στα Τέμπη,