Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Η ζωή της Άλκης Ζέη, παραμύθι με πολλές αφετηρίες

«Να είστε μαζί, να αγαπιέστε και να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε σήμερα, να παρασταθούμε ο ένας στον άλλον και υλικά αλλά και ψυχικά για να μην μας πάρει η κατάθλιψη. Είναι πολύ φοβερό να πάθουμε κατάθλιψη σαν λαός, γι αυτό νομίζω ότι πρέπει μέσα μας να έχουμε 
μια μικρή φλόγα, μια μικρή χαρά και τότε θα δείτε πως όλα θα είναι πιο ανάλαφρα. Είναι δύσκολα χρόνια, όσο κρίση και αν υπάρχει όμως, έστω και σε ένα πολύ μικρό πράγμα να ελπίζετε σιγά σιγά θα γίνει ένα μεγάλο παζλ». 

Προκλητικός ο Ερντογάν, απείλησε Ελλάδα και ΕΕ.Τα έγγραφα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Μεταξύ σφύρας και άκμονος ακροβατεί η κυβέρνηση που καλείται να αντιμετωπίσει τόσο τα μέτρα που ζητούνται στο πλαίσιο τηςπρώτης αξιολόγησης, όσο και τις κλιμακούμενες πιέσεις για νέες υποχωρήσεις στο προσφυγικό, εν μέσω οξείας κοινωνικής αναταραχής.
Κι ενώ για κάποιους η Ελλάδα

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Η μικρή Κλόε Καρντάσιαν φορά μόνο το κραγιόν της.ΦΩΤΟ

Είχε τα κέφια της η Κλόε Καρντάσιαν το βράδυ του Σαββάτου και αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram ολόγυμνες φωτογραφίες της σε μια πισίνα, σε πόζες και styling που παραπέμπουν απευθείας στη Μέριλιν Μονρό.

Η μικρή αδελφή Καρντάσιαν

Ως τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στην Ελλάδα

Ο συνολικός αριθμός των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα για ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας είναι τέσσερα. Αυτή είναι η εκτίμηση τεχνικής μελέτης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας «European University Institute»

Το Ινστιτούτο το οποίο συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με τον

Η διατροφή συσχετίζεται με το ύψος των παιδιών

Το ύψος ενός παιδιού αποτελεί χαρακτηριστικό που καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Αδιαμφισβήτητα, οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι η κληρονομικότητα και το φύλο.

Εν τούτοις, το περιθώριο αύξησης του ύψους δε σταματά στα δύο παραπάνω στοιχεία, καθώς ορισμένες συνήθειες του τρόπου ζωής

Μειώθηκαν τα χρέη του Δημοσίου σε ιδιώτες

Μείωση παρουσίασαν τον Δεκέμβριο οιληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών διαμορφώθηκαν στο ποσό των 4,647 δισ. ευρώ έναντι 5,080 δισ. ευρώ το Νοέμβριο.Από

Απεβίωσε ο καθηγητής και ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος

Απεβίωσε ο καθηγητής και ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος ΔεσποτόπουλοςΜία ημέρα πριν συμπληρώσει το 104ο έτος της γεμάτης δράσης και πλούσιας σε εμπειρίες ζωής του, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή

Ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες διανοούμενους,

Κόμμα Μπαλτάκου, δεξιά της ΝΔ

Την ύπαρξη διερευνητικών συζητήσεων για την δημιουργία δεξιού κόμματος επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Τάκης Μπαλτάκος. Όπως είπε, υπάρχουν ανιχνεύσεις και ζυμώσεις, καθώς κατά την εκτίμησή του υπάρχει ανάγκη για την δημιουργία του, στα δεξιά της ΝΔ.
Τόνισε ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και πως σε 2-3 μήνες θα μπορούσε να ανακοινωθεί και να είναι έτοιμο για συμμετοχή σε εκλογές.

Χρυσοβελώνη: Δεν θα προχωρήσουμε εκβιαζόμενοι

«Είναι πολύ απλό αυτό που λέει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι αν οι απαιτήσεις των δανειστών είναι παράλογες, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να προχωρούμε εκβιαζόμενοι. Υπάρχουν και κάποια όρια, διότι εδώ πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα, πρέπει να προστατέψουμε

Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι αγρότες

Στην Αθήνα μεταφέρεται από την Παρασκευή ο αγώνας των αγροτών, όπως αποφάσισαν ομόφωνα την Κυριακή οι εκπρόσωποι αγροτών από 68 μπλόκα που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας.
Σύμφωνα με την απόφαση,

SZ: Η Ελλάδα εκτός Σένγκεν; Πόσο κουτή ιδέα!

Η προσφυγική κρίση παραμένει το κυρίαρχο θέμα στον γερμανικό τύπο μία ημέρα πριν από την επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στην Τουρκία, από όπου συνεχίζονται αμείωτες οι προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα.

Η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Spiegelεστιάζει στην αμείωτη ροή των προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Όπως σημειώνει,