Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Απεβίωσε ο πατέρας του Πάνου Καμμένου​

Απεβίωσε την Παρασκευή ο πατέρας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου​, Ηλίας.Ο υπουργός ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:“Καλό ταξίδι πατέρα ο Θεός ας συγχωρέσει όσους σε πολέμησαν οι φίλοι σου είναι περισσότεροι και η αγάπη όλων μας απέραντη σε ευχαριστώ.”           Ο Ηλίας Καμμένος ήταν αποκλειστικός εισαγωγέας των ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων Trabant και Wartburg στην Ελλάδα, τη δεκαετία του 70. Διατηρούσε τα γραφεία της αντιπροσωπεία στην λεωφόρο Συγγρού 196, όπου πλέον στεγάζονται γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ....Αποκλειστικές φωτογραφίες ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«Κύριε Πρόεδρε, θέλω να κάνω μια παρέμβαση προς τον κ. Δένδια. 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, 

σήμερα λόγω του πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων είχα αποφασίσει να μην μιλήσω. Λυπάμαι που ο κ. Δένδιας ζήτησε λεπτομέρειες, διότι φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία δεν συνεννοείται μεταξύ της. 
Μετά την έξοδό μου από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, επικοινώνησα με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη,

CHICAGO γίναμε...Φωτό

Η παράσταση CHICAGO γίναμε... θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/2/16 στις 22.00 στο BarTheater Stage-ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στρατηγικό deal Μαρινόπουλου- Σκλαβενίτη

«Στρατηγική κίνηση που εντάσσεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της εταιρείας για την επιστροφή του ομίλου στην ανάπτυξη αποτελεί η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ τηςΜαρινόπουλος και της Σκλαβενίτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία «Μαρινόπουλος».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Αγρότες: Μεγάλο συλλαλητήριο

Πρωτοφανείς εικόνες εξελίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος,όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες αγρότες από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης εργαζόμενοι και συνδικάτα, προκειμένου να λάβουν μέρος στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο

Την πρόθεσή της να κλιμακώσουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους, εξέφρασε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων. Το μήνυμα