Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Μετεγγραφές: Από Τρίτη "η τύχη" των ενστάσεων

Από την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησής τους, όσοι φοιτητές έχουν καταθέσει ένσταση-αίτηση θεραπείας επί του πίνακα δικαιουμένων μετεγγραφής, έτσι όπως είχε προκύψει από την διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής.Ειδικότερα,

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 12,7 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 12,7 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τη δημιουργία εγκαταστάσεων υποδοχής προσφύγων στην ελληνική ενδοχώρα.
Τα χρήματα προέρχονται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) και θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία τουλάχιστον 8.000 νέων θέσεων υποδοχής.

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ

Στην Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση
 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου στην Κονταριώτισσα, η ετήσια απολογιστική συνέλευση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Η συγκεκριμένη συνέλευση στην Ημερήσια Διάταξή της, εκτός του απολογισμού,

Κυστική Ίνωση - Εκδήλωση

Με αφορμή την κοπή πίτας του ιατρείου μας για την καινούρια χρονιά, σας καλώ σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με Κυστική Ίνωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 μετά τις 20:30 στο CALDERA Bar στην Παραλία Κατερίνης.Τα έσοδα, τα οποία θα προκύψουν από την κατανάλωση των ποτών της βραδιάς, θα αποδοθούν για την στήριξη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δώδεκα απλές υπενθυμίσεις για τις σχέσεις

Είναι εύκολο να κάνετε τις σχέσεις σας πιο περίπλοκες από ό, τι είναι. 
Εδώ θα βρείτε δώδεκα απλές υπενθυμίσεις για να σας βοηθήσουν να τις κρατήσετε σε καλό δρόμο.

1. Όλες οι επιτυχημένες σχέσεις απαιτούν δουλειά.
- Δεν συμβαίνουν έτσι απλά, και δεν συντηρούνται μόνες τους. Υπάρχουν και ευδοκιμούν όταν τα εμπλεκόμενα μέρη αναλαμβάνουν το ρίσκο του να μοιράζονται αυτό που συμβαίνει στο μυαλό και τις καρδιές τους. Ανοικτή επικοινωνία και ειλικρίνεια είναι το κλειδί.

"BULLYING "..του Θανάση Μαργαρίτη... 20-21 και 27-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016...

ωρα 20:00 μ.μ.
τηλ.κρατησεων 6985688550
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!!! ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ COMMEDIA!!!!
παιζουν:

"Η Επιστροφή" σάρωσε στα βραβεία BAFTA

Η δραματική ταινία επιβίωσης Η Επιστροφή ("The Revenant") του Μεξικανού σκηνοθέτηΑλεχάντρο Γκονσάλες Ιναρίτου ήταν ο μέγας νικητής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κερδίζοντας πέντε βραβεία BAFTA, γνωστά ως «βρετανικά Όσκαρ»

Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Βορείου Ελλάδος των ΑΝΕΛ ο Νίκος Μακρίδης

Ο  Νίκος Μακρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Εποχή για τον Δήμο Κατερίνης" και υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Πιερία στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη, είναι πλέον Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Βορείου Ελλάδος των ΑΝΕΛ.

Ξεκινά ο διάλογος και για τις ραδιοφωνικές άδειες

Προειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών να προστατευτούν από επιτήδειους, οι οποίοι τους προσεγγίζουν ενόψει της αλλαγής του θεσμικού πλαισίου, εξυπηρετώντας σενάρια παραπληροφόρησης για ιδιοτελείς σκοπούς,

Πρόσκληση για την εκδήλωση κοπής πίτας Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας καλεί τα μέλη του, να παραστούν στην κοπή της πίτας, για το έτος 2016. Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 & ώρα 14:30, στο κέντρο «ΘΕΑΜΑ» (πρώην Διογένης).Τιμή πρόσκλησης (με πλούσιο μενού και απεριόριστο κρασί) 5 ευρώ. Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις συνθέτουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Στον Τσίπρα τα αιτήματα των αγροτών

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, προκειμένου να επιδώσει τις προτάσεις και τις θέσεις της, στη βάση των οποίων προτίθεται να προχωρήσει σε διάλογο με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση θα αναμείνει

Φιλελληνική παρέμβαση από τον Ζ. Γκάμπριελ

O πρόεδρος του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) προειδοποιεί την Ε.Ε. ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να βγει από τη Σένγκεν και καλεί επειγόντως να ελαφρυνθεί το χρέος της με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του και μείωση των επιτοκίων.
Η έξοδος ή ο αποκλεισμός ενός κράτους μέλους από τη ζώνη του Σένγκεν είναι "ψευδολύση",

"...ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"...Ποιητική βραδιά valentines day...από την ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.-55 ΦΩΤΟ

 "Ποίηση και έρωτας,  μια παλιά ιστορία, που βρίσκει τις ρίζες της στις απαρχές της ιστορίας του ανθρώπου. Το ερωτικό στοιχείο, από καταβολής ποίησης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα από τα απαραίτητα στοιχεία του ποιητικού λόγου. Στην κυριολεκτική μορφή της ως είδος αυτόνομο και ξεκομμένο από τις πρωτόγονες τελετουργίες και την αυστηρή

Και το όνομα αυτού ¨ΘΕΪΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ¨ Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Πιερίας που βάζει πλώρη να κατακτήσει την εγχώρια και διεθνή αγορά

Στη γη του μύθου και του θρύλου, στην αγκαλιά του Ολύμπου και των Πιερίων Ορών, μέχρι την θάλασσα του Θερμαϊκού, όπου απλώνεται η πεδιάδα της Πιερίας και καλύπτεται από ελαιώνες, εκεί χάρη στο μικροκλίμα του Ολύμπου,