Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Καμμένος: Το ΝΑΤΟ σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα

Στο κεντρικό Αιγαίο βρίσκεται ήδη η νατοϊκή δύναμη αναμένοντας το επιχειρησιακό σχέδιο που καταρτίζεται στις Βρυξέλλες και που θα προσδιορίζει τον ακριβή τρόπο δράσης της, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στησυνέντευξη για το προσφυγικό.
«Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ ανατολικά των νησιών προς τα μικρασιατικά παράλια σέβεται πλήρως τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας

"Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται" γίνεται ταινία!

«Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται», το αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη, θα γυριστεί σε κινηματογραφική ταινία με την συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, και την έγκριση των εντεταλμένων φορέων ανάδειξης του λογοτεχνικού έργου του μεγάλου Κρητικού συγγραφέα.

Επαναστατική ανακάλυψη κατά του καρκίνου

Για επαναστατική ανακάλυψη στον αγώνα για τη θεραπεία του καρκίνου κάνουν λόγο Αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι στο πλαίσιο νέας έρευνας, είδαν να εξαφανίζονται πλήρως τα συμπτώματα της ασθένειας σε όσους έπασχαν από λευχαιμία τελικού σταδίου. 

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο "Sky News", επιστήμονες ανέπτυξαν μία μέθοδο,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ....Κυκλοφορούν...


Ἀφήγηση

seferhs_57Αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος πηγαίνει κλαίγοντας
Κανεὶς δὲν ξέρει νὰ πεῖ γιατί
Κάποτε νομίζουν πὼς εἶναι οἱ χαμένες ἀγάπες
Σὰν κι αὐτὲς ποὺ μᾶς βασανίζουνε τόσο
Στὴν ἀκροθαλασσιὰ τὸ καλοκαίρι μὲ τὰ γραμμόφωνα

Μπλόκα: Έκλεισαν τις εθνικές οδούς

Τουλάχιστον για 3 ώρες αποφάσισαν να κλείσουν την εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στο 200ό χλμ, στο ύψος του κόμβου του Μπράλου, οι αγρότες από τη Φθιώτιδα.
Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί αγρότες από τα μπλόκα της Αταλάντης, του Δομοκού, της Ανθήλης και έχουν προσδιορίσει ότι στις 2.00 μ.μ. θα κλείσουν την εθνική οδό και τους παράδρομους

Στήριξη Τουσκ προς Τσίπρα για το προσφυγικό

Η διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, η αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου προβλήματος, συνιστά διεθνή και ευρωπαϊκή πρόκληση και απαιτείται κοινή ευρωπαϊκή προσέγγιση με σεβασμό στις αρχές του διεθνούς δικαίου και της ΕΕ, στην αλληλεγγύη και στην ανάγκη για δίκαιο επιμερισμό των βαρών, υπογράμμισαν Αλέξης Τσίπρας και Ντόναλντ Τουσκ στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αγρότες: Άλλοι για Τσίπρα και άλλοι για μπλόκα

Ενοχλημένοι από την απόφαση συναδέλφων τους από 60 μπλόκα να παραδώσουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνησηεμφανίζονται οι αγρότες των Τεμπών και της Νίκαιας, οι οποίοι συνεχίζουν

Τότε θα φύγει η νατοϊκή δύναμη από το Αιγαίο

Καμμένος: Τότε θα φύγει η νατοϊκή δύναμη από το Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ
«Η συμφωνία θα τελειώσει όταν θα σταματήσει να υπάρχει πιθανότητα ροής μεταναστευτικού πληθυσμού και προσφύγων από την μεριά της Τουρκίας προς την Ευρώπη» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Το ερώτημα του Γιαλλουρίδη στον Καμμένο για την αποτροπή των προσφυγικών ροών

Το ερώτημα του Γιαλλουρίδη στον Καμμένο για την αποτροπή των προσφυγικών ροών - ΒΙΝΤΕΟ«Τι θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ απέναντι από την Τουρκία σε σχέση με τουςπρόσφυγες. Θα φοβηθούν οι πρόσφυγες να έρθουν εξαιτίας των πλοίων, αφού δεν θα λειτουργήσει ως πραγματική αποτροπή ο στόλος του ΝΑΤΟ απέναντι στους πρόσφυγες» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης στον κ. Καμμένο, μιλώντας στην εκπομπή «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Καμμένος: Η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα των Καθολικών

Ο Καμμένος για την τουρκική ΝΟΤΑΜ στην Κίναρο - ΒΙΝΤΕΟ«Η διαπραγμάτευση θα έχει τελειώσει πριν από το Πάσχα των Καθολικών και θα έχει δοθεί λύση για την Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.«Εγώ σας λέω ότι πριν από το Καθολικό Πάσχα, θα έχει διαφανεί η τελική λύση, η οποία θα είναι δυστυχώς για κάποιους που αντιπολιτεύονται, πολύ καλύτερη. Θα υπάρχει λύση για το θέμα του χρέους» πρόσθεσε.