Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στον τουρισμό εάν...

Κουντουρά: Θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στον τουρισμό εάν...«Υπάρχει μια γενική αστάθεια, ένα μούδιασμα όσον αφορά στις κρατήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη  γενικότερα» επεσήμανε η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μιλώντας στον Real Fm 97,8  και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα.
Εκτίμησε ότι «αν το διαχειριστούμε σωστά, μπορούμε μέχρι τον Απρίλιο - Μάιο που αρχίζει η σεζόν

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

Λίγο πριν τις 17:00 το Σάββατο άνοιξε η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ και ξεκίνησε η ροή προσφύγων από το Ιράκ και τη Συρία. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι άγνωστος ο αριθμός των προσφύγων που θα τους επιτραπεί η διέλευση στη γειτονική χώρα.
Ανθρώπινη αλυσίδα

Σκοτεινή, ρομαντική δαντέλα... η κυρίαρχη τάση

Το «γκοθ» λουκ ήταν η κυρίαρχη τάση στιςπασαρέλες της Νέας Υόρκης και επανέκαμψε και στα ντεφιλέ του Λονδίνου με μια μικρή πινελιά ρομαντισμού.
Συνοδεύεται από σμόκι «γκοθάδικο» μακιγιάζ, σαν να ζωγραφίζεις με κάρβουνο με

Η αλήθεια για το ΝΑΤΟ σε απλά Ελληνικα

  1. Τα ΝΑΤΟ θα ειναι ανάμεσα στα σύνορα Ελλάδας Τουρκίας και θα ελέγχει τις Τουρκικές Ακτες
  2. Τα συμμαχικά πλοια θα παρακολουθουν με ΟΛΑ τα μέσα (Καμερες, Ρανταρ, UAV, Drones) οτι ξεκινάει απο την Τουρκια και θα διατάσουν τη Τουρκική Ακτοφυλακή να τους επιστρέψει πίσω στην Τουρκια
  3. Αν η διάσωση είναι σε ελληνικά χωρικά ύδατα την ευθύνη την έχει η Ελλαδα, αν είναι σε Τουρκικά η Τουρκια.

Κωστής Παλαμάς 1859 – 1943...πέθανε στις 27 Φεβρουαρίου του 1943

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού. Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας Αθηναϊκής Σχολής», η οποία συσπείρωνε νέους ποιητές που αντιδρούσαν στις υπερβολές του αθηναϊκού ρομαντισμού και ενδιαφέρονταν για την καθιέρωση της δημοτικής στον ποιητικό λόγο. Στο ποιητικό του έργο, που ξεπερνά τις είκοσι συλλογές, κυριαρχεί η Ελλάδα ως ιδανικό

Plan B για τον εγκλωβισμό προσφύγων στην Ελλάδα

Όλο και πιο έντονα ακούγεται πλέον το Plan B,που θέλει τον εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ...αξιολόγηση και ελάφρυνση χρέους

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προέτρεψαν τουςΕυρωπαίους να ολοκληρώσουν "χωρίς καθυστέρηση" την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και να τιμήσουν τη δέσμευσή τους όσον αφορά τηνελάφρυνση του χρέους της χώρας.
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιουπαρα

Ξεκίνησαν και πάλι οι διακρίσεις για τους οίνους Πιερίας . . . την αυλαία άνοιξε το οινοποιείο «Γεώργιος Αδάμος & Υιός» από την Πύδνα (Κίτρος)

Χρυσό & αργυρό βραβείο κατέκτησαν οι τοπικοί οίνοι Πιερίας (ΠΓΕ) του οινοποιού «Γεώργιος Αδάμος & Υιός» στον διεθνή διαγωνισμό «Berliner Wein Trophy 2016»

Τα γνωστά κρασια

Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων Πιερίας. Αποσυρόμαστε γιατί θεωρούμε οτι...

Μετά από 40 ημέρες κινητοποιήσεων αποδεικνύεται η αδιαλλαξία της κυβέρνησης.

Αποδεικνύεται οτι ο διάλογος που ζήτησε ο Πρωθυπουργός ήταν μόνο για το θεαθήναι και οχι για να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που φέρνουν την αγροτιά μπροστά στη καταστροφή. Οι ''λύσεις'' που προτάθηκαν

Καρδιοπάθειες, κατάθλιψη πλήτουν τους φτωχούς

Υψηλά ποσοστά καρδιακής νόσου και υπέρτασης καθώς και ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά ψυχιατρικών παθήσεων, παρατηρήθηκαν σε οικονομικά αδύναμους και ανασφάλιστους ασθενείς που εξετάστηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΔΥΑ) κατά το χρονικό διάστημα 2012-2015. 

Αποχωρούν οι αγρότες στα Τέμπη

Αποχωρούν το Σάββατο στις 11 το πρωί συντεταγμένα από τα Τέμπη τα τρακτέρ του εκεί μπλόκου σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν την Παρασκευή τα μέλη της γενικής συνέλευσης σε συνεδρίαση τους.
Μετά από 37 ημέρες στους δρόμους οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών προχώρησαν σε αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και αποφάσισαν