Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Φ.Ε Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ -ΔΕΙΤΕ 100 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.
ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ [22 Απριλίου 2016]
   
Κατόπιν της κλήρωσης που διενεργήθηκε στα  γραφεία της Ε.Φ.Ε. και παρουσία της Δικαστικής Αντιπροσώπου

Οι στόχοι του Αριστοτέλη – Οι σκοποί της ζωης

Aristotelis-1

Ο Αριστοτέλης δεν είχε μια μοναδική μέθοδο που την εφάρμοσε σε όλη του τη φιλοσοφία. Θεωρούσε ότι κάθε τομέας μελέτης είχε τις δικές του διαδικασίες έρευνας και κριτήρια ακρίβειας. "Όπως έγραψε για την ηθική:

Η έρευνα δε αυτή θα είναι αρκετά τελεία,

ΜΟΝΟΣ ή ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ....ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΓΑΜΟΣ: 7 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ....

Οκτώ στους δέκα άνδρες και έξι στις δέκα γυναίκες απατούν το ταίρι τους στη διάρκεια του γάμου και των μόνιμων δεσμών, ενώ ένα στα δύο ζευγάρια οδηγείται στο διαζύγιο, ακόμη και μόλις έξι μήνες μετά το γάμο.

Τα ζευγάρια ξεκινώντας την κοινή τους ζωή απολαμβάνουν αυθόρμητα το σεξ σχεδόν καθημερινά

Η Μεγάλη Δευτέρα και η παραβολή των 10 Παρθένων

Η Μεγάλη Δευτέρα και η παραβολή των 10 ΠαρθένωνΗ Εκκλησία θυμάται τον Ιωσήφ τον Πάγκαλο και το γεγονός της άκαρπης συκιάς που ξεράθηκε, όταν ο Κύριος την καταράστηκε.Το βράδυ στις Εκκλησίες ψάλλεται ο όρθρος της Μεγάλης Τρίτης, όπου στην υμνολογία κυριαρχεί η Παραβολή των 10 Παρθένων (Ιδού ο Νυμφίος έρχεται, Τον νυμφώνα σου βλέπω).Η Βασιλεία των Ουρανών, μας λέει ο Ιησούς,

Από το 2008 "έβαλαν λουκέτο" 244.000 επιχειρήσεις

Θλίψη προκαλεί η εικόνα στον χώρο των επιχειρήσεων

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η"Καθημερινή", από το 2008 έως σήμερα έχουν κλείσει 244.712 επιχειρήσεις. Από τις 858.685 που καταμετρήθηκαν το 2008, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

Με ποιους άνδρες απατούν οι γυναίκες; Ιδού η λίστα….

womannnnΜε ποιους άνδρες απατούν οι γυναίκες; Υπάρχει συγκεκριμένος χώρος που…διαλέγουν τον άνδρα με τον οποίο θα απατήσουν το σύντροφό τους; Η απάντηση είναι θετική!