Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Τι κάνουμε με τα φυτά μας όταν φεύγουμε διακοπές;

Τι κάνουμε με τα φυτά μας όταν φεύγουμε διακοπές;Η μεγάλη ώρα έφτασε! Κλείσατε εισιτήρια, ετοιμάσατε βαλίτσες και είστε έτοιμοι για αναχώρηση! Με τα φυτά τι γίνεται όμως; Ποιος θα τα ποτίζει τη βδομάδα που θα λείπετε; Για να μην έχετε και αυτό στο κεφάλι σας στις διακοπές, συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Κι επειδή δεν είπαμε τίποτα, πλέον δε μπορούμε να πούμε τίποτα

Κι επειδή δεν είπαμε τίποτα, πλέον δε μπορούμε να πούμε τίποταΕξαιρετικός και διαχρονικός Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι.

Τη πρώτη νύχτα πλησιάζουνε
και κλέβουν ένα λουλούδι
από τον κήπο μας και δε λέμε τίποτα.
 Τη δεύτερη νύχτα δε κρύβονται πλέον

WOMAN - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΓΙΟ !

*:

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ one man show «ΟΛΟΙ ΕΝΑ» φίλα με - Καλοκαίρι 2016

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
Τρεις γενιές τραγούδια
Μια μοναδική συναυλία με «αρχηγό τον Έρωτα» και με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη θα φιλοξενηθεί στο αρχαίο θέατρο του Δίου το Σάββατο  30 Ιουλίου στις 21.30 στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια.  Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα

Προβλήματα υγείας για αστροναύτες των Apollo

Οι αστροναύτες των αποστολών Apollo χάνουν τη ζωή τους από καρδιαγγειακά νοσήματα σε υψηλότερα ποσοστά από τους συναδέλφους τους που παρέμειναν στη Γη, αναμφίβολα επειδή εκτέθηκαν περισσότερο σε ακτινοβολίες στο διάστημα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Scientific Reports.

Το ομορφότερο πράμα του κόσμου

seaΑς τιναχθεί κι ας αφρίσει αποκάτου απ’ την καρένα η θάλασσα! Το τρελό το καράβι πηδάει, από κύμα σε κύμα. Ο καπετάνιος, προσεκτικός στις ετοιμασίες του ταξιδιού, προστάζει τους σιωπηλούς και πρόθυμους ναύτες.Ο πιο νιος απ΄ όλους επήρε ένα κιουπάκι γεμάτο από παλιό και καλό κρασί, το σήκωσε,