Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα σχολεία (όλων των βαθμίδων) και αύριο ΤΡΙΤΗ 10-1-2017, στην Πιερία

Οι ανακοινώσεις των δήμων
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Κατερίνης,
Χρήστου Λεμονόπουλου και κατόπιν σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κατερίνης. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 10/2017 (ΑΔΑ: Φ9ΕΛΩ1Π-ΥΜ7) απόφασή του, αποφάσισε    την  διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού στις 9-1-2017 και 10-1-2017
 λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από το πολικό ψύχος λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών  κάτω των -13οC που επικρατούν στο Δήμο και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση και  των μαθητών συνεπεία αυτών.
Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας   που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο προς άλλους  Δήμους  (π.χ. Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κ.λ.π.) λόγω του πολικού ψύχους αλλά και μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης τωνμαθητών.
                                          
                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ