Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Απολογισμός της δημοτικής παράταξης «Αλήθεια» Δίου – Ολύμπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος ετήσιος απολογισμός της δημοτικής παράταξης «ΑΛΗΘΕΙΑ», του Κώστα Δημητριάδη, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Λιτόχωρο.
Την εκδήλωση τίμησαν
με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Βουλευτής Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέφανος Μπιτόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Δίου – Ολύμπου Θόδωρος Πυρόβολος, οι Αντιδήμαρχοι Δίου Ολύμπου Νίκος Λάππας και Ελένη Γιάννακα, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δίου-Ολύμπου Κατερίνα Κουρίτα, η Δημ. Σύμβουλος Ειρήνη Βακουφτσή και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λιτοχώρου Γιώργος Μήλιος, καθώς και ο Δημ. Σύμβουλος Κατερίνης Χρήστος Γκουγκουρέλας. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν οι πρώην Δήμαρχοι Γρηγόρης Παπαχρήστος και Αστέριος Χονδρόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων, εργαζόμενοι της ΔΕΑΔΟ Α.Ε. και πολλοί δημότες.
Ο κ. Δημητριάδης στην ομιλία του αναφέρθηκε επιγραμματικά στις θέσεις και στις προτάσεις της παράταξης της χρονιάς που πέρασε. Τόνισε πως η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη και πολιτικά καθοριστική, με πολλές και έντονες αντιπαραθέσεις. Επίσης, παρουσίασε τη συνολική εικόνα της κατάστασης του Δήμου και των επιχειρήσεών του.

Έπειτα, μετά το σύντομο χαιρετισμό της κας Μαυρίδου και του κ. Τζαμακλή, ο λόγος δόθηκε στον Δημ. Σύμβουλο της παράταξης Νίκο Λαπάτση, όπου αναφέρθηκε σε ορισμένα βασικά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο. Κατόπιν το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ν. Εφέσου Μπάμπης Κουτσιμάνης, το μέλος του Τ.Σ. Λιτοχώρου Μιχάλης Λέινας, της Κονταριώτισσας Τάσος Μπογιατζής, της Λεπτοκαρυάς Ελένη Κουκάρα, της Ν. Εφέσου Πολυξένη Χατζηιωάννου, της Καρίτσας Κώστας Παπαστεργίου και του Πλαταμώνα Δρυάνη Βάϊα, όπου αναφέρθηκαν περιληπτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δημοτικά τους Διαμερίσματα, τονίζοντας όλοι την απαξίωση του θεσμού του Τοπικού Συμβουλίου.


Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος στους παρευρισκόμενους που τον ζήτησαν, κ.κ. Δ. Πισσαλίδη, Β. Γερολιόλιο, Β. Λάμπρου, Γ. Αρζάνα, Ν. Παπανικολάου, Χ. Γιάντσιο, Χ. Καρανάτσιου, Β. Παντζιάλα και Α. Ντινάκη, οι οποίοι, με τα εύστοχα ερωτήματά τους και τις τοποθετήσεις τους, συνέβαλαν στο να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογο.

Στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση. Δήλωσε υπερήφανος για την μέχρι τώρα στάση της παράταξης και ανανέωσε το ραντεβού για τον 3ο απολογισμό στην Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου.

Για την Δημοτική Παράταξη «ΑΛΗΘΕΙΑ»
Ο επικεφαλής
Κώστας Δημητριάδης