Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Δερμάτινα είδη: Δώστε τους ξανά ζωή με κάτι από το ψυγείο σας

Όλοι έχουμε δερμάτινα είδη είτε στο σπίτι είτε, κυρίως, στην γκαρνταρόμπα μας. Δείτε πώς κάτι από το ψυγείο μπορεί να τα κάνει να μοιάζουν ...

και πάλι σαν καινούργια!

Το καλό με τα δερμάτινα είδη είναι πως ποτέ δεν χαλάνε πραγματικά. Το κακό πάλι είναι πως με τα χρόνια φθείρονται. Ωστόσο, επειδή ακόμη και ως προϊόν παραμένουν ζωντανοί οργανισμοί χρειάζονται μικρές, απλές και σχεδόν μαγικές κινήσεις για να ζωντανέψουν ξανά και να ανακτήσουν τη λάμψη τους.

Δερμάτινα είδη έχουμε όλοι στην γκαρνταρόμπα μας και συνήθως είναι παλιά αλλά αγαπημένα κομμάτια που με τα χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν κληρονομήσει μερικές γρατζουνιές.

Το πόσο απλό όμως και εύκολο είναι να γίνουν και πάλι καινούργια μοιάζει σχεδόν απίστευτο. Είναι όμως αληθινό και γι’ αυτό σας το συστήνουμε!

Για να δώσετε, λοιπόν, λάμψη στα παλιά σας δερμάτινα είδη το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πάτε στην κουζίνα και να πάρετε λίγο γάλα. Μάλιστα, λίγο γάλα!

Tα συστατικά του γάλακτος είναι ικανά να επαναφέρουν τη λάμψη στα παλιά δερμάτινα αντικείμενα.

Τα φυσικά συστατικά του γάλακτος, συμπεριλαμβανομένου των ενζύμων που περιέχει, θα δώσουν στα δερμάτινα είδη σας μια λάμψη μαγική!

Περάστε με ένα βαμβακερό πανί που έχετε εμποτίσει με γάλα τα δερμάτινά σας αντικείμενα, πάντα με λεπτές και ευγενικές κινήσεις, και αφήστε το δέρμα να απορροφήσει τα συστατικά που έχει ανάγκη για να αναζωογονηθεί.

Στη συνέχεια, περάστε ξανά τη δερμάτινη επιφάνεια με ένα καθαρό και στεγνό βαμβακερό πανί για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Σημείωση: Πριν την εφαρμογή του γάλακτος καλό θα είναι να έχετε πρώτα καθαρίσει την επιφάνεια που πρόκειται να γίνει η εφαρμογή.

Τα δερμάτινά σας, μετά την εφαρμογή του γάλακτος, θα έχουν μια λάμψη μοναδική και οι γρατζουνιές θα έχουν, πλέον, εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Δοκιμάστε το!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/