Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς ήταν στο στόχαστρο της Ρούπα – Βρέθηκαν σημειώσεις

Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς ήταν στο στόχαστρο της Ρούπα – Βρέθηκαν σημειώσειςΟ Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ανάμεσα
στα πέντε κορυφαία πολιτικά πρόσωπα που είχαν μπει στο στόχαστρο των τρομοκρατών.
Οπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 ο αρχισυντάκτης της Realnews, Βασίλης Σκουρής, στο σπίτι της Πόλα Ρούπα, στην Ηλιούπολη, βρέθηκαν σημειώματα με τα ονόματα των κορυφαίων πολιτικών, διευθύνσεις κατοικιών, αλλά και γραφείων, οι πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ που χρησιμοποιούν, αλλά και στοιχεία για τις μετακινήσεις τους.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρομοκράτες είχαν βάλει στο στόχαστρο και άλλα δημόσια πρόσωπα, περίπου 50, στοιχεία για τους οποίους βρέθηκαν επίσης στο κρησφύγετο της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.
Οπως μετέδωσε ο Βασίλης Σκουρής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επικοινώνησε με τους κορυφαίους πολιτικούς και τους ενημέρωσε για τα ευρήματα. Μάλιστα, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται να επισκεφθεί τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά.
Θυμίζουμε ότι στις αρχές του 2013 είχαν αποτελέσει στόχο επίθεσης η τότε έδρα της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού και οι ένοπλοι είχαν πυροβολήσει προς τα γραφεία του τότε αρχηγού του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά. Την ευθύνη για τη συγκεκριμένη επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση ΟΛΑ, στην οποία εξετάζεται η συμμετοχή ενόπλων που πλαισίωναν την Πόλα Ρούπα.
Πηγή: real.gr