Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Κακώσεις πριν το τροχαίο στο σώμα του Παντελίδη;

Έντεκα μήνες μετά το δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η υπόθεση παραμένει ανοικτή και νέα στοιχεία βγαίνουν διαρκώς στο φως της δημοσιότητας. 
Μια λεπτομέρεια που αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου προκαλεί
ερωτηματικά για το τι συνέβη τελικά πριν το μοιραίο τροχαίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο 32χρονος τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ την 18η Φεβρουαρίου 2016.
Μήνυση κατά Κυριάκου

AdTech Ad
Παράλληλα, δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo αναφέρει ότι η οικογένεια του τραγουδιστή κινείται πλέον δικαστικά εναντίον της Φρόσως Κυριάκου, υποβάλλοντας μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Η 22χρονη Φρόσω Κυριάκου που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά από τη Μίνα Αρναούτη, ήταν μία από τις 2 συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη.
Δεν είναι μόνο το DNA και το κάθισμα του οδηγού, αλλά κι άλλα στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά και τα έχει συμπεριλάβει στη μήνυσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

ΝΟΟΖ