Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Επίθεση Κων/πολη: Ποιο είναι το διάσημο Club Reina

Ένα από τα διασημότερα κλαμπ της Πόλης επέλεξε ο μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο λίγα λεπτά μετά την έλευση του νέου χρόνου.  
Ονομαστό κλαμπ για

την κουζίνα του καθώς και τη μεγάλη πίστα που διαθέτει. Έχει χωρητικότητα άνω των 2.500 ατόμων, σερβίρει τα καλύτερα cocktails και έχει την πιο αυστηρή «πόρτα». 
Πολλοί θεωρούν ότι το Reina έχει το καλύτερο (και το ακριβότερο) φαγητό στην Κωνσταντινούπολη.

Βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Βόσπορο, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κάτω από την γέφυρα. 

Οι περισσότεροι θαμώνες του προτιμούν να φτάνουν σε αυτό με τα πανάκριβα σκάφη τους ενώ υπάρχουν πολλά stages αλλά και αρκετά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για τα επίλεκτα μέλη της τουρκικής ελίτ, με τραπεζίτες και επιχειρηματίες να απολαμβάνουν το φαγητό ή το ποτό τους με θέα το Βόσπορο.

Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης στη διάρκεια των εορτασμών για το Νέο Έτος στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, από τους οποίους έχουν αναγνωριστεί οι 21, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι ξένοι, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Μεταξύ των θυμάτων είναι πολίτες από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, το Λίβανο, το Ισραήλ, αλλά και τη Λιβύη, σύμφωνα με υπουργό της κυβέρνησης.

Η επίθεση προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 69 ανθρώπων, τέσσερις από τους οποίους έχουν τραυματισθεί σοβαρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Οι έρευνες για να βρεθεί ο τρομοκράτης συνεχίζονται. Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα», πρόσθεσε ο τούρκος υπουργός.
Image result for club reinaRelated imageImage result for club reinaRelated imageRelated imageImage result for club reinaImage result for club reinaRelated imageRelated image


nooz