Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Φωτογραφία του χρήστη Παναγιώτης Σγουρίδης.Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης με Σωματεία του Πυροσβεστικού Σώματος. 
Πιο συγκεκριμένα
ο κ. Σγουρίδης συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος (ΕΛΛΥΕ) καθώς και με το Πανελλήνιο Σωματείο Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΠΑ.Σ.Ω.Π.Π.Υ).

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τα προεδρεία των Ενώσεων ενημέρωσαν τον κ. Σγουρίδη για την κατάσταση που επικρατεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, και για τα προβλήματα που απασχολούν τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης με κυρίαρχο το θέμα της μονιμοποίησης τους.

Ο Αντιπρόεδρος αμέσως μετά το τέλος των συνομιλιών του με τους εργαζόμενους, μίλησε τηλεφωνικά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα οπού και του εξέφρασε την πάγια θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όσον αφορά στη μονιμοποίηση των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης. 

Τον ενημέρωσε δε ότι οποιαδήποτε σχετική τροπολογία έρθει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος τους, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα την στηρίξουν.