Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

"Οι δηλώσεις μιας μικρής γραφικότητας εσωτερικά στο κυβερνών κόμμα λειτουργεί σαν πέμπη φάλαγγα της διαπλοκής..."

Φωτογραφία του Αθανάσιος Μπέλτσος Β'."Μετά τον Μπαλαούρα και κάποιος βουλευτάκος Καραγιαννίδης από την Δράμα στοχοποιεί το Άγιο Φως και μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν θα καθίσω να σχολιάσω περί αυτού (αν είναι δυνατόν να βάλω μια υπέρτατη αξία όπως το Άγιο Φως ίσα με ένα υποκείμενο) απλά θα πω ξεκάθαρα
με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι ( κάποιοι ανεγκέφαλοι το αγνοούν) ότι οι δηλώσεις μιας μικρής γραφικότητας εσωτερικά στο κυβερνών κόμμα λειτουργεί σαν πέμπη φάλαγγα της διαπλοκής. Είναι πολύ εξόφθαλμο με δεδομένη και την στάση του Πρωθυπουργού ( που στηρίζει με σεβασμό την Ορθοδοξία) για να είναι αγαθό.
 Ροκανίζουν με διπλό στόχο. Πρώτον να στείλουν εκτός ΣΥΡΙΖΑ τους πιστούς με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να είναι σε ετοιμότητα υποδοχής και βέβαια να ενισχύσουν τους αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου.Επειδή όμως έχω στηρίξει αυτή την κυβέρνηση και εναπόθεσα όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων τις ελπίδες μου για μια καλύτερη κοινωνία είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω από τον Πρωθυπουργό να δώσει σαφές μήνυμα σε αυτά τα θρασίμια γιατί δυστυχώς θα τα βρει μπροστά του και τότε θα είναι αργά."
                               Αθανάσιος Μπέλτσος-ΑΝΕΛ