Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Γραμματεία Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της έργου ενόψει του Πάσχα, μαζί με την Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνέδραμαν ουσιαστικά ,
στη απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της πολιτιστικής & φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Παραδοσιακή Κουλτούρα και φιλαλληλία» του Αρχείου Ελληνικού Χορού.
Η εν λόγω εκδήλωση, υλοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Γραμματείας Αλληλεγγύης& Εθελοντισμού και της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και με την σύμπραξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γονιμιωτών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Εύοσμου «Κύριλλος και Μεθόδιος, της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών «Αγρίμια» και της Θρακικής Εστίας Ν Σερρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αξιότιμη Υφυπουργός Εσωτερικών και Επικεφαλής του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, υπό την Αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων και Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυζίρογλου, η Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ Καράμπελας Κώστας, η Γραμματέας Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Μίκα Παππά-Σέβου, ο Πολιτευτής κ. Πάνος Καρδαράς, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την προστασία του εθίμου της Νάουσας «Γενίτσαροι & Μπούλες», κ. Αριστείδης Τόσιας, καθώς και πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών και άλλων φορέων της Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου.
Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κ. Αφροδίτη Λαινάκου , Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων και Μενεμένης και Αναπληρώτρια Γραμματέας της Γραμματείας Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Η όμορφη μουσικοχορευτική και φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευή στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης πριν από την επίσκεψη της Γραμματείας και κλιμακίου πολιτευτών και μελών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Ορφανοτροφείο των Γιαννιτσών , το Σάββατο του Λαζάρου, όπου προσέφεραν τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης