Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ καλεί τα Μέλη του σε Γενική Συνέλευση, με στόχο τον απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Ένωσης. 
Η εν λόγω Γ. Συνέλευση ορίστηκε
με απόφαση του Δ.Σ για την 28η Μαΐου 2017, στις 20.30, στο Θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ" του Ανδρέα Μιχαήλ.
Αν κατά την προαναφερθείσα ημερομηνία δεν προκύψει η προβλεπόμενη απαρτία, όπως ορίζει το Καταστατικό της Ένωσης, οι διαδικασίες θα επαναληφθούν την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Σημειώνεται επίσης ότι μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, κατά την τελευταία δηλαδή συνεδρίαση της θητείας του, το υφιστάμενο Δ.Σ θα περιμένει την ταμειακή τακτοποίηση των Μελών του, όπως και την εγγραφή των όποιων νέων Μελών. Μετά τις 2 Μαΐου 2017,καταληκτική ημερομηνία ταμειακής τακτοποίησης, δε θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα συμμετοχής για το εκλέγειν-εκλέγεσθαι.
 Με στόχο δε, την καλύτερη διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών, καλούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα Μέλη που επιθυμούν τη συμμετοχή τους ως υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ, να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την ημέρα της τελευταίας Συνεδρίασης (2 Μαΐου 2017), ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως το κοινό ψηφοδέλτιο, με τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων.
Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες στο κινητό τηλέφωνο 6989768820-Ευγένιος Παπαδόπουλος