Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Σύλληψη 39χρονου στην Πιερία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη  σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 39χρονος ημεδαπός, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης, που εκδόθηκε σε βάρος του, για απόπειρα

ανθρωποκτονίας.Ο 39χρονος, μαζί με άλλους δύο συνεργούς (52 και 62 ετών) οι οποίοι έχουν ήδη συλληφθεί, ήταν καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονου Ρουμάνου.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της 15-5-2017 στην πόλη της Κατερίνης, ο 39χρονος μαζί με τον 52χρονο, πήγαν στο διαμέρισμα του 62χρονου, όπου βρισκόταν μαζί με τον παθόντα, τον οποίο φιλοξενούσε περιστασιακά, με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.
Στη συνέχεια ο 39χρονος χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο ρόπαλο, χτύπησε τον παθόντα με τη βοήθεια του 52χρονου και προσπάθησε να τον τραυματίσει με ένα μαχαίρι που κρατούσε, ενώ στη συνέχεια των απώθησε βίαια έξω από το διαμέρισμα, με συνέπεια να πέσει στο κλιμακοστάσιο και να τραυματιστεί σοβαρά.
Ακολούθως τον εγκατέλειψαν τραυματισμένο, αποχωρώντας από το διαμέρισμα και αφού επέστρεψαν ύστερα από ώρες, ειδοποίησαν για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, παρουσιάζοντας την εκδοχή του ατυχήματος.