Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Παυλόπουλος, Κοτζιάς και Καμμένος θωράκισαν τα εθνικά συμφέροντα με ευρωπαϊκή ασπίδα

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΕ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ

ΑΙΓΑΙΟ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ

 Η χθεσινή ανακοίνωση – κόλαφος της κομισιόν κατά της Τουρκίας αποτελεί την κατάληξη ενός εθνικού αγώνα που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015, αλλά αποτελούσε συνέχεια των συνθηκών που υπέγραψε η κυβέρνηση Καραμανλή με τον Προκόπη Παυλόπουλο με κορυφαίο το σύμφωνο για την μετανάστευση.  Εκεί, όπου για πρώτη φορά πέρασε ο όρος ταύτισης των εθνικών συνόρων με τα ευρωπαϊκά.

 Σε εκείνη την μεγαλειώδη διπλωματική νίκη για την Ελλάδα, οι άθλιοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής, ρωτούσαν τον Καραμανλή για το Βατοπέδι!

 Από το 2009 μέχρι και τις αρχές του 2015, αυτή η εθνική πολιτική εγκαταλείφθηκε εντελώς και εξαιρετικά ύποπτα. Μπορεί ο ελληνικός λαός να μάτωνε για να μείνει στην Ευρώπη, έτσι του έλεγαν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς παρέα με τους νταβατζήδες,  Αλλά ουδέποτε σκέφτηκαν να ενεργοποιήσουν το ευρωπαϊκό κεκτημένο για να θωρακίσουν τουλάχιστον τα εθνικά μας δίκαια.

Όλα αυτά άλλαξαν το 2015 με την εκλογή της νέας κυβέρνησης και την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ακαδημαϊκή υπόσταση του Προέδρου, ως κορυφαίος γνώστης του Ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ, που δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί την ακαδημαϊκή του υπόσταση για να ξεπλένει απατεώνες και να καλύπτει εγκλήματα κατά της πατρίδας όπως κάνουν κάτι πολιτικά παχύδερμα, δόμησε το σχέδιο υπεράσπισης των εθνικών θεμάτων θέτοντας τα σε ευρωπαϊκή διάσταση.

Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, αντί να κάνει αρπαχτές με ΜΚΟ και οσφυοκάμψεις σε παγκόσμιους δολοφόνους, υπερασπίστηκε το έθνος υλοποιώντας στο έπακρο την εθνική πολιτική για το εθνικό συμφέρον και όχι «τα καλά και συμφέροντα» των κυκλωμάτων που λυμαίνοντο το ΥΠΕΞ προς όφελος τους. Χαρακτηριστικό δείγμα, η στάση του στο Κυπριακό.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που ρήμαξε την Τουρκία τρεις φορές μέσα στο ΝΑΤΟ, επιβάλλοντας την αναγνώριση από την συμμαχία των εθνικών συνόρων της Ελλάδας όπως τα αναγνωρίζει η ευρωπαΐκή ένωση! Με την συμφωνία για το προσφυγικό, οι γκρίζες ζώνες έπαψαν να υπάρχουν, όπως έπαψε να υπάρχει η προδοτική «νέα δομή» του Σημίτη  Όπου τα τουρκικά πλοία μπορούσαν να φτάνουν ανενόχλητα μέχρι το Σούνιο. Τώρα με το που πλησιάσουν το Αγαθονήσι, τρέπονται σε φυγή.

 Αυτές οι νίκες είναι η μεγαλύτερη υποδομή για το ίδιο το έθνος. Ας μην ξεχνάμε πόσο μας κόστισε η εθνική ντροπή των Ιμίων σε ζωές ηρώων αλλά και πλιάτσικο απατεώνων.https://olympia.gr/