Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Στο Μόντρεαλ για τον ρόλο της Τουρκίας στη Θράκη ο Σγουρίδης

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης θα βρίσκεται στις 25 Μάϊου στο Μόντρεαλ. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα του κ. Σγουρίδη.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ. Στο Μόντρεαλ θα βρεθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης, προσκεκλημένος του Εθνικού Συμβουλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεμπέκ του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου.
Ο κ. Σγουρίδης θα μιλήσει σε εκδήλωση, με θέμα «Η Ελληνική Θράκη και ο εκεί ρόλος της Τουρκίας» που θα φιλοξενηθεί, στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο δεξιώσεων «Palace», στο Λαβάλ.
Ο κ. Σγουρίδης, νυν αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έχει διατελέσει επί σειρά κοινοβουλευτικών περιόδων βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθώς και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Υποδομών στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο του οποίου ηγείται ο Δρ Θεόδωρος Χαλάτσης αναπτύσσει τον τελευταίο καιρό συντονισμένες πρωτοβουλίες για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, καθώς και για την ενημέρωση των ομογενών γύρω από εθνικά ζητήματα μείζονος ενδιαφέροντος.https://www.ekirikas.com/