Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Επισκέψεις Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών στη πανέμορφη ιστορική Μάνη!

Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Σήμερα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο έναν πολυ δημιουργικό τριήμερο με επισκέψεις Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών στη πανέμορφη ιστορική Μάνη! Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικων εκπροσωπήθηκε απο τους:
Κοζομπολη Βούλα, Γαλακτόπουλο Πέτρο,Χατζηιωαννιδη Γιώργο,Ζυγούρη Βούλα,Γιαζιτζίδου Χριστίνα και Κοσματόπουλο Ανδρέα. Συμμετειχαν επίσης η παγκόσμια πρωταθλήτρια άρσης βαρων Χριστοφορίδη Μαρία και ο πρωταθλητής Μανιάτης πυγμάχος Πουλίκος Τσαγκράκης!Οι Ολυμπιονικες επισκέφτηκαν σχολεία της Αρεόπολης και νέους αθλητες απο σωματεία του Γυθείου και των γύρω περιοχών,οι οποίοι ειχαν την ευκαιρια να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος της ιστιοπλοιας ,της αρσης βαρων και του μποξ . Επίσης διοργανώθηκε ημερίδα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ανατολικής Μανης με ομιλήτριες τις: Κοζομπόλη Βούλα ,Ζυγούρη Βούλα και Μαρία Χριστοφορίδη, οπου τιμήθηκαν οι ολυμπιονίκες και οι παγκόσμιοι πρωταθλητες .Την εκδήλωση συντόνισε η αθλητική συντάκτρια και Μανιατισσα Σπανέα Σπυριδούλα και την πρωτοβουλία για την εκδήλωση ειχε ο Γιώργος Ροζάκης και η ομάδα Μανη beach soccer. Στο πολιτιστικό κεντρο επίσης φιλοξενήθηκε η έκθεση του βραβευμένου φωτογράφου Βασίλη Κουτρουμανου με μοναδικές φωτογραφίες απο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο! 
Foto by Koutroumanos VassiliosΦωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.Φωτογραφία του χρήστη Olympionikes Ellados.