Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Μαρτυρία "καίει" τον γιατρό για το φόνο της μεσίτριας

Νέα μαρτυρία επιβαρύνει περισσότερο τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη.Γιατρός του Ιπποκράτειου ισχυρίζεται ότι τη μέρα του φόνου παρατήρησε

τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί μέσα στο νοσοκομείο με καρότσι-καλάθι, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες για τα άπλυτα.

Οπως είπε, το γεγονός του προξένησε εντύπωση, αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε γρήγορα και χάθηκε από το οπτικό του πεδίο.
Παρά την νέα μαρτυρία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Διαβατών συνεχίζει να αρνείται τα πάντα.
Υπενθυμίζεται πως στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος του κατηγορούμενου γιατρού καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.
Εν τω μεταξύ, όπως ήδη έχει αποκαλύψει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.
Η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας.
Το φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης μητέρας.
ΝΟΟΖ