Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Μαγειρικές Gourmet επιδείξεις στη Θεσσαλονίκη

H έκθεση ποιοτικών προϊόντων “Gourmet Exhibition” ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου, στο Lab’attoir, στη Θεσσαλονίκη.

Από το πλούσιο πρόγραμμά της για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.gourmetoliveexhibition.com σας προτείνουμε να μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε τις πολύ ενδιαφέρουσες, όλο νοστιμιά, μαγειρικές επιδείξεις με 9 ξεχωριστές απολαυστικές συνταγές που θα παρακολουθήσουμε και θα δοκιμάσουμε:

Παρασκευή 5/5

16:00–18:30 Στέλιος Παρλιάρος, Sweet Alchemy με 3 συνταγές

Σάββατο 6/5

14:00-14:45 Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας με 2 συνταγές

16:30–17:30 Μακεδονία Palace με 1 συνταγή

Κυριακή 7/6

15:00-16:00 Μυρσίνη Λαμπράκη, chef & σύμβουλος μαγειρικής, συντάκτρια & συγγραφέας γαστρονομίας με 3 συνταγές
Η είσοδος στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι χωρίς χρέωση για τους επισκέπτες της έκθεσης. H έκθεση είναι ανοιχτή για όλους.

Το κόστος εισόδου είναι 5 ευρώ ενώ για εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών είναι 12 ευρώ.

Η είσοδος για το εμπορικό κοινό είναι δωρεάν.

Επίσης δωρεάν είναι η μεταφορά προς το Lab’attoir από και προς το Λευκό Πύργο, κάθε μισή ώρα για όλο το τριήμερο 5-7/5/17.

Για κρατήσεις θέσεων όπου είναι απαραίτητο (masterclasses, olive bar), μπορείτε να στείλετε την κράτησή σας στο events@gourmetoliveexhibition.com με θέμα την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Ωράριο λειτουργίας: 11:00-20:00

Κτίριο Lab’attoir στα Παλιά Σφαγεία

Θεσσαλονίκη (δυτική είσοδος της πόλης)