Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Τι αποκάλυψε ο Κέβιν Σπέισι για το House of Cards

Τι αποκάλυψε ο Κέβιν Σπέισι για το House of CardsΟ Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε ότι ο επερχόμενος πέμπτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» είναι «ένας από τους καλύτερους»
που έχουν γυριστεί.«Φέτος, ειδικότερα, υπήρξαν πολλά σχόλια ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον πραγματικό κόσμο, ότι δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα η σειρά, ότι δεν μπορεί να έχει τόση τρέλα όση ο πραγματικός κόσμος. Και η απάντησή μου είναι: Απλά περιμένετε» δήλωσε ο 57χρονος ηθοποιός.
Στην τηλεοπτική σειρά, ο αδίστακτος πολιτικός Φρανκ Άντεργουν, (Κέβιν Σπέισι), επιδιώκει να αναρριχηθεί στην εξουσία οργανώνοντας και εκτελώντας σύνθετες δολοπλοκίες με τη βοήθεια της συζύγου του Κλερ.
Ωστόσο ο Κέβιν Σπέισι ενθαρρύνει τους θεατές να εμπλακούν στην πολιτική. «Πραγματικά αξίζει τον κόπο, αξίζει πραγματικά να το κάνουμε. Ανεξάρτητα αν πρόκειται να στοιβάζετε φακέλους για κάτι που πιστεύετε ή αν αναζητήσετε τι χρειάζεται η κοινότητά σας».
Τον επόμενο μήνα, ο Κέβιν Σπέισι θα είναι παρουσιαστής στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Tony. Τη βραδιά εκείνη, στις 11 Ιουνίου οι θεατές ίσως θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν να τραγουδά και να χορεύει για άλλη μια φορά.
«Λοιπόν, ξέρετε ότι υπάρχει μια αστεία παράδοση στα βραβεία Tony, ότι οι άνθρωποι τραγουδούν και χορεύουν, ποιος είμαι εγώ να χαλάσω την παράδοση;» ανέφερε.
Ο πέμπτος κύκλος της σειράς «House of Cards» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Μαίου.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ