Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Tweet Ντάισελμπλουμ: Συζήτηση για το ελληνικό χρέος

Ανοίγει ο δρόμος για τις συζητήσεις, τις επόμενες εβδομάδες, για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, επισημαίνει, μέσω Twitter, o πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.Συγκεκριμένα, ο κ. Ντάισελμπλουμ αναφέρει τα εξής: 

«Καλωσορίζω την προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των θεσμών και της Ελλάδας στο πακέτο πολιτικής. Το πακέτο αυτό θα συμπληρωθεί με τις συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες για μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

AdTech Ad
Στόχος η συμφωνία στο επόμενο Eurogroup

Στόχος στο επόμενο Eurogroup είναι η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, καθώς και η διευθέτηση του ζητήματος του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων μεσοπρόθεσμα, απάντησε από την πλευρά του ο Μισέλ Ρέινς, εκπρόσωπος του Ντάισελμπλουμ, κληθείς να σχολιάσει την επίτευξη προκαταρκτικής συμφωνίας.

Ο Μισέλ Ρέινς επανέλαβε τη δήλωση του προέδρου του Eurogroup, Γερουν Ντάισελμπλουμ την περασμένη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Στόχος μας είναι στο επόμενο Eurogroup να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, καθώς επίσης το θέμα του χρέους και η μεσοπρόθεσμη πορεία των πρωτογενών πλεονασμάτων». 
ΝΟΟΖ