Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Γιώργος Χωραφάς: Κάνω αναγκαστικά διεθνή καριέρα

Γιώργος Χωραφάς: Κάνω αναγκαστικά διεθνή καριέραΓια τη ζωή του στη Γαλλία και για την καριέρα του ανάμεσα στην πόλη του Φωτός και στην Ελλάδα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς.

Μένετε μόνιμα στη Γαλλία και η καριέρα σας μοιράζεται ανάμεσα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.
Όντως συμβαίνει αυτό. Μένω με τη σύζυγο μου και τα δύο μου παιδιά μόνιμα στη Γαλλία και η καριέρα μου μοιράζεται εδώ, εκεί κι αλλού. Κάνω διεθνή καριέρα, αναγκαστικά, γιατί τους ρόλους που θα ήθελα στον γαλλικό κινηματογράφο δεν μπορώ να τους διεκδικήσω, λόγω φάτσας, λόγω της καταγωγής μου. Μιλάω καλά τη γαλλική γλώσσα αλλά είναι πιο... κλειστές οι πόρτες στη Γαλλία. Εκεί συνήθως έχω παίξει τους ξένους, αλλοδαπούς με προφορά. Στην τηλεόραση με έχουν δεχθεί, λίγο, σαν Γάλλο. Έχω παίξει ρόλους γραμμένους για Γάλλους, όπως και στο θέατρο, αλλά σπάνια στον κινηματογράφο. Στη Γαλλία είναι εθνικό ζήτημα. (Γέλια.) Αναγκάστηκα να πάω να ψάξω αλλού για μεγάλους, ενδιαφέροντες και κεντρικούς ρόλους.
Πού τους βρήκατε αυτούς κ τους ρόλους;
Στην Ισπανία, την Αμερική, τη Γερμανία, την Αγγλία, αλλά και την Ελλάδα. Το όνειρο μου έχει πραγματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Τώρα μπορώ να πω εγώ την ιστορία, να τη διηγηθώ, να τη σκηνοθετήσω.
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr