Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Mετά από σένα, αγάπη μου, για μένα δεν υπάρχει τίποτε

Με ρωτάς αν σε βαρέθηκα κι όταν σου λέω πως όχι, σου φαίνεται παράξενο. Μα αλήθεια τι το περίεργο βρίσκεις σ’ αυτή μου την απάντηση, όταν οι στιγμές μας είναι τόσο ξεχωριστές; Όλοι έχουμε
τις ανασφάλειές μας και χρειαζόμαστε επιβεβαίωση, αλλά αφού δεν έχεις βαρεθεί εσύ πώς είναι δυνατόν να έχω βαρεθεί εγώ;
 Αφού μαζί περνάμε τις ζωές μας και βιώνουμε αυτό που μας δένει ως κάτι μοναδικό, γιατί τέτοιο είναι. Αντιμετωπίζουμε την ένωσή μας με την ίδια διάθεση και τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία. Δεν υπάρχει τίποτα βαρετό σ’ αυτό.
Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθανθώ που σ’ έχω στο πλευρό μου. Γιατί γεμίζεις τη ζωή μου και μ’ έκανες να νιώσω πράγματα, που πριν σε συναντήσω ούτε ήξερα ότι υπήρχαν. Η καρδιά μου έχει πλημμυρίσει από αγάπη και δε χωράει τίποτε άλλο, παρά μόνο τον έρωτά μου για σένα, που κάθε μέρα δυναμώνει.
Είναι ανόητοι όσοι λένε πως ο έρωτας πεθαίνει γρήγορα. Έχει διάρκεια, αρκεί να θέλεις να διαρκέσει. Μάλλον δεν έχουν πραγματικά αγαπήσει και βαφτίζουν «έρωτα» κάθε τυχαία ταχυπαλμία. Μα εγώ όταν μ’ αγγίζεις νιώθω να ηλεκτρίζεται το σώμα μου. Περνάς το χέρι σου γύρω απ’ τους ώμους μου κι ακόμη τρέμω περιμένοντας το φιλί σου.
Γι’ αυτό δε θέλω να πάρω άλλο φιλί, αν δεν είναι δικό σου. Δε μ’ ενδιαφέρει να γευτώ άλλα χείλη, γιατί η δική σου γεύση είναι που με ξετρελαίνει. Δε μ’ αφορούν οι νέες γνωριμίες, οι κενές και ρηχές. Δε χρειάζομαι καινούριες εμπειρίες, μου φτάνουν όσες είχα, για να είμαι σίγουρη πως εσένα θέλω.
Εσένα έψαχνα. Αυτός είναι ο λόγος που απορρίπτω την ιδέα να κοιτάξω τριγύρω. Δε μ’ ενδιαφέρει η προοπτική μιας άλλης σχέσης, γιατί εγώ αυτό που έψαχνα το βρήκα κι έτσι δεν έχω κανένα λόγο να ψαχτώ.
Δε θέλω να μ’ αγγίζει άλλος. Δεν μπορώ να νιώθω ξένα χέρια στο κορμί μου μα μόνο τα δικά σου, που ξέρουν πού να πάνε και πώς να κινηθούν. Δε δέχομαι δίπλα μου άλλο σώμα απ’ το δικό σου, γιατί τα κορμιά μας εφαρμόζουν σαν δυο κομμάτια παζλ, που μόνο απ’ αυτά τα δυο κομμάτια αποτελείται και δε χρειάζεται άλλα για να είναι ολοκληρωμένο.
Κανείς δεν μπορεί να σ’ ανταγωνιστεί στα μάτια μου κι αυτό είναι αρκετό για να καταλάβεις πως ο πόθος μου για σένα είναι ζωντανός. Ακόμη γοητεύομαι όταν με κοιτάζεις και σε θεωρώ ελκυστικό, όσο τη μέρα που σε γνώρισα.
Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, με σένα θέλω να κάνω έρωτα και σε κανέναν άλλο δεν μπορώ να δοθώ. Με κανέναν άλλο δεν μπορώ να εμπλακώ ερωτικά· δε θέλω. Θέλω την ολοκληρωτική, την πλήρη ένωσή μου μαζί σου. Να νιώθω τον πυρετό όταν με κρατάς στο γυμνό σου κορμί και να καίγομαι.
Μου φτάνει να κοιτάζω τα μάτια σου και να χάνομαι. Να λιώνω απ’ τα φιλιά σου. Να με φυλακίζεις στην αγκαλιά σου και να μην υπάρχει τίποτε άλλο στον κόσμο. Γιατί μετά από σένα, για μένα δεν υπάρχει τίποτε. Μόνο εσένα να ‘χω δίπλα μου κι είμαι εντάξει.
Γιατί είσαι η σταθερή επιλογή που κάνω κάθε μέρα. Είσαι ο μόνος δεσμός που δε θέλω να σπάσω. Χωρίς εσένα η ζωή μου θα μοιάζει άδεια και μικρή κι η χαρά θα λείψει. Μετά από σένα πώς να πάω σε κάτι μικρότερο; Μετά απ’ αυτό που έχουμε εμείς οι δυο πώς να συμβιβαστώ με το λίγο;
Ξέρω τι θέλω κι αυτό είσαι εσύ. Έτσι έχω το δικαίωμα να θέλω να είμαι αποκλειστικά και μόνο μαζί σου.
Γράφει η Μαρία Βαή
http://www.anapnoes.gr/