Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Με νέο πλήρωμα η Κατερίνα Νικολαΐδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Στη Λουκέρνη της Ελβετίας βρίσκεται από την Τρίτη 4/7, η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, όπου
το τριήμερο 7-9 Ιουλίου θα διεξαχθεί η τελική φάση (3η) του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κωπηλασίας 2017.


Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 700 αθλητές από 54 χώρες και η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 7 αθλητές σε 4 πληρώματα. Ανάμεσά τους και η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, που θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ γυναικών με νέο πλήρωμα την Αννέτα Κυρίδου.

Η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανοίγει την Παρασκευή 7 Ιουλίου με τις προκριματικές σειρές, όπου το νεοσύστατο πλήρωμα Νικολαΐδου-Κυρίδου θα αγωνιστεί στις 10:20 διεκδικώντας μια θέση στη δωδεκάδα, με αντιπάλους τα πληρώματα της Ρωσίας, Νορβηγίας, Γερμανίας και το πολύ δυνατό δίδυμο της Νέας Ζηλανδίας.

«Αυτός ο αγώνας συγκεντρώνει όλα τα κορυφαία πληρώματα και αποτελεί ένα τεστ για το καινούργιο πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά ευελπιστούμε αυτό το πλήρωμα να συνεχίσει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που αποτελεί και τον τελικό στόχο της χρονιάς» δηλώνει ο προπονητής της Νικολαΐδου στο Ν.Ο.ΚΑΤ. κ.Γ.Μπικογιάννης, ενώ η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας. 

ΝΟΟΖ